Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Externe HD verwijderen

Anoniem
Rumaro
6 antwoorden
 • 2 vraagjes:

  1/ Wanneer ik mijn externe HD wil ontkoppelen van een computer, moet je dit doen door eerst de harde schijf af te melden bij het besturingssysteem. Nu is mijn vraag hoe je dit doet? Er staat in de systeembalk op de betreffende computer GEEN pictogram "Hardware veilig verwijderen"
  2/ Ik heb ook nog een pc met een "docking station" voor de externe harde schijf. Moet ik hier tevens telkens de externe HD afmelden voor het verwijderen?


  Tnx.
 • Niemand?
 • [quote:880c7bf24e="KM"]1/ Wanneer ik mijn externe HD wil ontkoppelen van een computer, moet je dit doen door eerst de harde schijf af te melden bij het besturingssysteem. Nu is mijn vraag hoe je dit doet? Er staat in de systeembalk op de betreffende computer GEEN pictogram "Hardware veilig verwijderen" [/quote:880c7bf24e] Welke Windows versie draai je? Als dat Windows XP is, heb je wel Service Pack 1 of 2?

  Als de externe HD wel gewoon werkt, zou bij mijn weten dat pictogram "Hardware veilig verwijderen" alleen kunnen ontbreken in Windows 98 Second Edition. Om welk merk/type externe HD gaat het?
 • Het is een Medion HD van 320 GB.

  OS: Win XP Home met SP 1 en 2

  Is er nog een andere manier om de externe HD te verwijderen dan met dat icoon "Hardware veilig verwijderen"?
 • heb je niet toevallig 'niet-actieve pictogrammen opruimen' aangezet? Dan verdwijnt ie bij mij achter dat pijltje.
 • Neen, zeker niet. Pictogram is gewoon niet aanwezig.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.