Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Probleem met heel cd rom dvd station

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Hallo allemaal, ik ben best wel een leek op het gebied van computers en ik had is een vraag. Ik heb een probleem met mijn pc. Op een gegeven moment toen ik een cd wou afspelen deed hij het niet. Ik ging dus kijken, en er staat een geel uitroep teken voor mijn NEC_DVD_RW ND-4550A.
  Ik heb het al verwijderd en ge her installeerd, er is een expert bij geweest die wist ook niet wat het probleem was, ik ben ten einde raad. Als ik hem dan deïnstalleer en weer eropzet, krijg ik een balonnetje: Nieuwe hardware gevonden, dan Cd Rom Station, en dan staat er Hardware mogelijk niet helemaal geinstalleerd ofzoiets..Help me aub ik kan geen Game spelen, geen dvd branden, help me aub. :(
 • Een verse windows-installatie doet wonderen.

  Wat voor Windows draai je? Ik neem aan XP, want die geeft dergelijke meldingen. Misschien heb je een oude versie van XP oid? Service Pack 2 wel geinstalleerd?

  Als je een redelijke up-to-date windows hebt, zou ik eventueel (als dat niet nog meer problemen geeft) een verse windows installatie uit te voeren, waarschijnlijk mis je wat bestanden??
 • Bedankt maar wat bedoel je daarmee ik heb deze pc 2 maanden nu al dingen opnieuw installeren, en als dat nodig is, hoe dan?
 • 2 maanden? Heel simpel. Snel terug naar de leverancier! Er is waarschijnlijk een hardware probleem met die drive, want zo moeilijk is het niet om zo'n ding onder Windows aan de praat te krijgen.
  Vaak duiden dit soort problemen dus op defecte hardware.
 • Bedankt..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.