Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

MP3 Speler

Anoniem
None
14 antwoorden
 • Om welke mp3-speler gaat het en hoe heet de software?
 • Ik heb een avod mp3 speler gekocht en ik krijg hem niet aan de praat. Als ik hem met een USB kabel aansluit op mijn computer dan herkend mijn computer hem wel maar er gaat iets mis met de software instalatie denk ik. Hij gaat op zoek om de software te installeren maar vind de cd rom niet denk ik. Ook vraagt hij af en toe of hij de software op het internet moet zoek waarna hij dan zegt niets gevonden te hebben. Kortom ik kan de speler niet gebruiken.
  Is er iemand die hier misschien een oplossing voor weet??
  Alvast erg bedankt.
 • [quote:e12bd58aa8="Adekikker"]Ik heb een avod mp3 speler gekocht[/quote:e12bd58aa8]Bewuste keuze? Lijkt me een vodje van een MP3 speler! :lol: Ik zou als het kan dat ding terugbrengen en iets beters kopen, want het zal waarschijnlijk niet echt lekker klinken als je het nog aan de praat krijgt. Kijk voor voordelige MP3 spelertjes naar bijv. Creative of Philips. Kost misschien iets meer, maar dan heb je tenminste iets degelijkers.
  [quote:e12bd58aa8="Adekikker"]Als ik hem met een USB kabel aansluit op mijn computer dan herkend mijn computer hem wel maar er gaat iets mis met de software instalatie denk ik.[/quote:e12bd58aa8]Ik neem aan dat je Win2K/WinXP draait? Want alleen bij Win98 heb je specifieke drivers nodig voor je MP3 speler. Onder WinXP zou de MP3 speler gewoon als externe schijf zichtbaar moeten worden, evt. eerst onder schijfbeheer de MP3 speler formatteren.
 • Hij herkent de speler wel hoor maar misschien moet hij eerst we geformateerd worden inderdaad om hem te gebruiken. Krijg nu overigensde melding "er is een probleem met de hardware" ofzo De speler schijnt trouwens van rdelijk goede kwaliteit te zijn hoor.
  Draai XP home edition.
 • is het een Avod of een Lavod?….ik kan over Avod nix vinden.
 • Sorry ja is Lavod inderdaad, zit nu op mijn werk en had hem dus niet bij me.
 • ook al es bij lavod.com wezen kijken?

  Voor WinXP heeft ie niet eens drivers nodig dus al helemaal geen software, hij moet hem gewoon zien als massa opslag schijf in apparaatbeheer. Je zou je mp3's er gewoon naar toe kunnen slepen. Wat geeft ie in apparaat beheer…een '?' en wordt ie zowiezo niet herkend in de verkenner?
 • Hij ziet hem niet in de verkenner dat is het probleem. Maar het rare is dat hij hem als ik hem in de USB poort duw hij rechtsonderin wel een ballontje geeft waarbij je de naam ziet van die mp3 speler en hem dus wel vind maar dan gaat hij vragen om software enzo en dan zegt hij later weer dat de hardware niet goed werkt.
 • ok ga naar lavod.com, zoek daar uit welk type mp3 speler het is en zet het dan hier weg, dan kan ik wel voor je verder zoeken want zo kom ik niet veel verder :)
 • Het is de LFV-438 staat op het doosje..is echter niet te vinden op Lavod.com
 • dan heb je niet goed gekeken…hij staat er wel degelijk…maar goed ik zal ff voor je kijken:

  http://www.lavod.com/data/download/98/download.rar (NO-FM)
  http://www.lavod.com/data/download/99/download.rar (FM)

  Andere optie: proberen eerst de software te installeren en daarna pas het apparaat in de usb poort in te pluggen. (Tis niet gebruikelijk maar ik heb dat wel vaker meegemaakt dat de drivers onder xp niet worden gevonden als het apparaat al is aangesloten maar dat het dan op deze manier wel werkt soort van win 98 installatie-methode :) )
 • Ok thanx, als ik thuis ben zal ik het even proberen.
 • en?….we zijn erg benieuwd :D
 • Hallo…het zou wel zo gepast en beleefd zijn om eens iets te laten weten. Er zijn genoeg mensen die je eventueel willen helpen en die hun kostbare tijd eraan besteden en dan zou het wel zo gepast zijn om eens te laten weten of het probleem is opgelost als je in de toekomst nog hulp nodig hebt :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.