Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

muziek op sd-kaart afspelen

Anoniem
yolk2003
3 antwoorden
  • Het heeft niks met computers te maken, maar ik denk dat hier toch wel iemand is die het antwoord kan geven. Sinds vandaag ben ik de blije eigenaar van een aux-aansluiting in m'n twee weken geleden aangeschafte auto. De aansluiting is bedoeld om m'n minidisc op aan te sluiten, hetgeen ook lukt.
    In m'n vorige wagen had ik een autoradio waar ik een sd-kaart in kon prikken. Weet iemand of er ook een walkman/minidisc/mp3-speler-achtig iets bestaat ipv een autoradio? Dan kan ik niet alleen m'n minidisc, maar ook m'n sd-kaart kunnen gebruiken voor de mp3's.
  • Ben ik ook aan het zoeken, terwijl ik al reeds een oplossing heb, ik heb de mp3'tjes op een Rewritable cd gebrandt, maar eerst en hoop mappen aangemaakt en in elke map +/- 15 nummers gezet, er gaan d'r heel wat op, toen heb ik het met een Rewritable DVD geprobeerd deze wordt ook door mijn autoradio gelezen er gaan d'r zoveel op dat je de eerste maanden er genoeg aan hebt. :P
  • Er zijn ook wel autoradio's, waar je een usb stick in kunt prikken. Een usb sticks van 2 of 4 GB zijn tegenwoordig ook heel betaalbaar. Een ipod aansluiten moet denk ik ook wel lukken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.