Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Microsoft Wireless Laser Desktop 6000

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Weet iemand waar je meer informatie over Microsoft Wireless Laser Desktop 6000 kunt halen, bij Microsoft Hardware bv niet, op de ontvanger 'muis 'zitten 3 ledjes met de aanduiding A, 1 en F en nergens is te achterhalen waarvoor deze aanduiding is ook in de beschrijving is niets te achterhalen. :-?
 • Als je problemen hebt met aansluiten moet je hier even kijken.

  http://support.microsoft.com/kb/223256/nl
 • [quote:e2a0ccdef8="azie"]Als je problemen hebt met aansluiten moet je hier even kijken.

  http://support.microsoft.com/kb/223256/nl[/quote:e2a0ccdef8]

  Alles werkt prima maar ik heb graag informatie over het ontvanger kastje waar 3 ledjes op zitten met 2 letters en 1 cijfer er boven, maar nergens überhaupt iets te vinden ook bij Microsoft niet staat in de beschrijving niet vermeld en de PC boer weet het ook niet. :cry:
 • De ledjes geven aan of de numlock en F-lock toetsen zijn ingedrukt. Op de keyboards met draadverbinding zitten de lampjes op het keyboard maar op draadloos keyboard niet anders zouden de batterijen wel erg leeg raken.
 • [quote:975081b994="azie"]De ledjes geven aan of de numlock en F-lock toetsen zijn ingedrukt. Op de keyboards met draadverbinding zitten de lampjes op het keyboard maar op draadloos keyboard niet anders zouden de batterijen wel erg leeg raken.[/quote:975081b994]

  Bedankt, ik ben 14 dagen nadat ik het bericht had geplaatst er ook achter gekomen, het ontvangertje stond niet in het zicht nadat ik het verplaatst had zag ik het toevallig, maar in de gebruiks aanwijziging staat hier niets over vermeld ook. op Internet is er niets over te vinden. Toch nog bedankt m. vr. gr. Frits

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.