Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Goede game laptop

Anoniem
None
28 antwoorden
 • Ha,

  Ik zit erover te denken om over te stappen op een laptop. Ten eerste omdat ik mobiel al mijn gegevens bij wil hebben. En ook om het systeem gewoon altijd aan te hebben zonder veel herrie. Dan de specs van m'n desktop.

  amd athlon 2800
  1 gb intern ddr400
  sata 80 gb
  sapphire ati radeon 9800 pro

  Een pc die wel wat hebben kan dus. Ik speel er dan ook zonder problemen battlefield 2, san andreas, moh en nfs mee. Toch wel redelijk zware spellen.

  Nou zoek ik dus een laptop die niet onderdoet voor deze prestaties. En waar ik dus zonder moeite ook mee kan gamen. Welke laptop moet ik nemen? vooral omdat er zo gigantisch veel zijn.

  Een paar eisen.

  minimaal core duo
  1gb intern
  100 gb
  geen shared videogeheugen.
  6 channel geluid of sp/dif.
  max 15 inch, geen grote laptops dus.

  Nou ben ik geen pro op laptopgebied. Dus weet ook niet waarmee in mijn huidige systeem kan vergelijken.

  alvast bedankt!
 • zojuist binnengekregen mijn nieuwe laptop.
  Een Acer Aspire 5684.
  Zijn er nog maar een paar van. Bij www.computerpirates.com hebben ze hem nog.
  Een 15,4 inch scherm, intel core 2 duo T5600, 2gb geheugen, 120 gb hdd, 7600 go 256MB. Kost rond de 1300 euro, maar je moet er snel bij zijn, ze vliegen overal de deur uit!

  Een van de weinige gamelaptops met 15,4 inch die betaalbaar is!

  Deze laptop is sneller dan je huidige systeem. Ik heb er ook lang naar gezocht voor ik iets naar mijn zin had. Er zijn wel laptops met een 7900GS die zijn nog sneller, maar die hebben allemaal een 17 inch scherm, iets wat ik dus ook niet wilde.
 • Heb je ook nog een maximale hoeveelheid geld dat je aan je laptop uit wilt geven?
 • Wil het zo rond de 1000 euro houden. En dan is marktplaats zelfs ook nog een optie. Hoeft zeker niet nieuw te zijn. 2e hands is ook perfect, ook omdat je daar net wat meer voor je geld kan krijgen.
 • [quote:a5354baf13="arjant2"]zojuist binnengekregen mijn nieuwe laptop.
  Een Acer Aspire 5684.
  Zijn er nog maar een paar van. Bij www.computerpirates.com hebben ze hem nog.
  Een 15,4 inch scherm, intel core 2 duo T5600, 2gb geheugen, 120 gb hdd, 7600 go 256MB. Kost rond de 1300 euro, maar je moet er snel bij zijn, ze vliegen overal de deur uit!

  Een van de weinige gamelaptops met 15,4 inch die betaalbaar is!

  Deze laptop is sneller dan je huidige systeem. Ik heb er ook lang naar gezocht voor ik iets naar mijn zin had. Er zijn wel laptops met een 7900GS die zijn nog sneller, maar die hebben allemaal een 17 inch scherm, iets wat ik dus ook niet wilde.[/quote:a5354baf13]

  Erg goede optie, een vriend van me heeft er zo een, scherm spiegelt, das het enige nadeel, verder is tie absurd snel.
 • ja dat had ik bij mijn vorige laptop ook.
  vind ik niet zo erg dat spiegelende scherm, vind ik wel mooi voor als ik er dvd's op kijk.

  heb hem net uitgepakt, ziet er goed uit!
  straks maar eens wat installeren en kijken hoe hij gamed!
 • Hoe bevalt het tot nu toe? En zijn er nog andere notebooks rond de 1000 euro waarmee je zonder problemen gta san andreas mee kan draaien bijvoorbeeld.

  Want zoek nu al een dikke week, maar nog steeds niet echt wat gevonden.
 • rond de 1000 euro loop je allemaal stuk op de videokaart. 99% onboard en shared.

  voor een echte game laptop moet je toch net iets meer uittrekken.
 • http://www.kieskeurig.nl/product/CC9BE4FB6B9A0E59C12571E1002AA761.htm

  Wat vinden jullie hiervan? als ik bij de 3dmark score ga kijken ligt die rond de 6100. En bij mij huidige radeon 9800 pro schijnt deze op een zekere 3000 te zitten. Dus zou je zeggen dat het beter is. Maar dit lijkt me een zeer goeie kanshebber!
 • dat lijkt mij persoonlijk een hele mooie laptop, echter ik ben nooit zo weg geweest van de kwaliteit van Acer.
 • Zou hij san andreas aan kunnen? want deze moet wel schokvrij kunnen lopen.
 • Gekocht!

  http://www.beat-it.nl/Beatit.sf/?ObjectID=2670398

  Volgens mij moet hier wel san andreas op draaien :) . Morgen ophalen op zijn snelst. Dus we hopen het maar. Grote investering, maarja. Hopelijk gaan we er veel plezier van hebben. Laat nog wel wat horen na hem goed uitgetest te hebben.

  Zeggen jullie ervan?
 • hmm. Laptop nog niet binnen. Gasten zijn met kerstvakantie, zet dan dan in je webshop. Irritant.

  Maarja, hopelijk is hij het wachten waard. Nog meer meningen? Want kan de order nog annuleren. :)

  Heb er trouwens gelijk 3 jaar extra garantie bijbesteld inclusief tas en muis. En de garantie dat hij met 5 dagen weer thuis staat.
 • Nog een vraagje, de laptop wordt afgeleverd met windows media center edition. Is het dan ook zo dat je er zo'n afstandsbediening bij krijgt?

  dan is op het volgende linkje het volgende te lezen. Houd dit nou in dat ik gewoon gratis kan upgraden naar vista?  http://www.acer.nl/acereuro/page92.do;jsessionid=961997D8EA5FEB415616FAD7CDEBF6E8?sp=page74&dau42.oid=8516&UserCtxParam=0&GroupCtxParam=0&dctx1=3&CountryISOCtxParam=NL&LanguageISOCtxParam=nl&ctx3=-1&ctx4=Nederland&crc=2212669549
 • Als het goed is, krijg je een gratis upgrade naar Vista.
  Ik heb ook zo'n Acer ding, MCE erop. Ik heb geen afstandbediening, maar wel een gratis upgrade.

  Hoewel ik overweeg in februari een Vista OEM licentie te kopen, de harde schijf te poetsen en opnieuw te installeren. Dan start hij in ieder geval sneller op, want zoals hij geleverd wordt met al die Acer spullen, word ik er niet vrolijk van.
  Hij start nl. 64 processen op, waar hij niet echt sneller van wordt.
 • Helaas, had wel gehoopt op zo'n afstandbediening, want wees eerlijk. Nu heb de er toch eigenlijk niks aan.

  Weet ook nog niet of ik een vista upgrade ga doen. Helaas krijg ik er geen home of professional license bij, want dan was opnieuw installeren het eerst wat ik ging doen. Nu eerst maar eens wat meuk er af gooien als ik hem binnen krijg, en kijken of het snel genoeg is. Maar 64 processen is écht veel. Mijn desktop draait nu een dik jaar met deze installatie (ja, idd, erg lang :lol: ) en heb nu 62 processen lopen, met 5 programma's open staan.
 • Windows MCE kun je er gewoon op laten zitten. Het is niets anders dan Windows XP home, met wat toevoegingen zoals Media Center.
  Je krijgt bij Acer geen CD's meegeleverd. Met Acer eRecovery Manager kun je een setje opstart CD's of DVD's maken, om je systeem te restoren.

  Trouwens mijn desktop heeft maar 45 processen draaien, en 4 open programma's. Windows is 500 dagen geleden geinstalleerd.
 • hmm, doe je goed 45 processen!

  Dan nog een vraag, heb jij de digitale s/pdif uitgang wel eens gebruikt? en hoe zit deze in de laptop verwerkt, is dit gewoon het standaart vierkante blokje, of zit hij verwerkt in een van de gewone geluidsuitgangen wat je ziet bij oa msi laptops. En zou ik er qua geluid nog op vooruit gaan? ik gebruik nu een live! 24bit kaart aangesloten door middel van 3 kabels, gewoon 6 channel dus. En wil dus met de acer hem digitaal aan gaan sluiten.
 • In de Acer is de S/PDIF uitgang verwerkt in een gewone geluidsuitgang. Ik gebruik hem niet. Je kunt hem met drie kabels gewoon aansluiten.
 • hier ook een Acer, ben er tevreden mee, gamed goed!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.