Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Beste Site

6 antwoorden
  • Hey, wat is de beste en goedkoopste site waar je online hardware kan bestellen? Roy ;)
  • Zie voor prijzen www.tweakers.net/pricewatch en voor beoordelingen van webshops www.tweakers.net/shopsurvey. Persoonlijk heb ik goede ervaring met o.a. [url=www.4launch]4Launch[/url] en [url=www.azerty.nl]Azerty[/url].
  • [quote:5dd23200a1="JBS"]Zie voor prijzen www.tweakers.net/privewatch en voor beoordelingen van webshops www.tweakers.net/shopsurvey. Persoonlijk heb ik goede ervaring met o.a. [url=www.4launch]4Launch[/url] en [url=www.azerty.nl]Azerty[/url].[/quote:5dd23200a1] En met de link www.tweakers.net/privewatch bedoelt hij natuurlijk [url=http://www.tweakers.net/pricewatch]PriceWatch[/url]
  • [quote:ed206521d4="Kerstsfeer"][quote:ed206521d4="JBS"]Zie voor prijzen www.tweakers.net/privewatch en voor beoordelingen van webshops www.tweakers.net/shopsurvey. Persoonlijk heb ik goede ervaring met o.a. [url=www.4launch]4Launch[/url] en [url=www.azerty.nl]Azerty[/url].[/quote:ed206521d4]En met de link www.tweakers.net/privewatch bedoelt hij natuurlijk [url=http://www.tweakers.net/pricewatch]PriceWatch[/url][/quote:ed206521d4]Juistum, bedankt voor de correctie.
  • Heel erg bedankt, ik zal daar eens gaan kijken :)
  • azerty, 4launch, en ik vind dat ook in dat rijtje thuis hoort: cool-prices(.nl)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.