Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

bij weinig printen,een canon printer? ja/nee?

Anoniem
henk r
11 antwoorden
 • tja,ik twijfel vreselijk,een canon ip4200,of ip5200,wordt heel goed aangeprezen in de consumentengids,maar er staat niets in over het eventuele verstoppen van de printerkop,wanneer je weinig print.

  wat je wel hoort, is dat hp er geen last van heeft,maar die cartridge's
  zijn veel duurder,dan van canon,en komt ook minder goed uit de test.

  ik heb dus een duidelijke voorkeur voor de canon,maar weet niet of dit verstandig is, in verband met bovenstaand probleem.

  wie weet raad?

  (mijn epson heb ik net weggegooid i.v.m. bovenstaand probleem)
 • als je niet veel print .
  http://mycom.nl/Products/View/Samsung_ML2010/134746.aspx
 • allereerst bedankt voor je reaktie!!

  ik heb net gekeken bij de link van de samsung,als ik het goed zie, is dit een printer die alleen zwart afdrukt;als dit klopt dan is dit niet wat ik zoek,ik print af en toe foto's,cover's en ook alleen zwart gedrukte pagina's.

  een uitstekende kleurenweergave,en scherpte bij foto's is voor mij erg belangrijk.
 • Ik heb een xp3000 gebruik imitatie inkt 4patronen voor 7euro ik print weinig blijft het perfect doen en verstopt niet
 • heb je hem al lang? de printer?

  hoeveel print je gemiddeld?
 • bij consumentenbondtests word alleen gekeken naar gebruiksgemak, herrie en printkwaliteit. Inktverbruik en vooral duurzaamheid kijken ze niet naar…
 • Over het algemeen komen Canon's goed uit de test, alleen hebben ze een vaste printkop, als je weinig print kan die gaan verstoppen. HP's hebben een printkop op de cartridges, mocht de printkop dan verstoppen, dan zet je er gewoon een andere cartridge in. Het is alleen wel duurder, de printers zijn namelijk niet veel goedkoper en je moet iedere keer als de inkt op is een nieuwe cartridge kopen (ca €25 voor kleur (CMY) en ca €15 voor zwart).
 • kid,is hp de enige die de printerkop verwerkt in de cartridge?

  zo nee,welke zijn er dan nog meer?
 • Wat is 'weinig' printen?

  Heb hier een Canon i560 staan, en behoudens het feit dat ie constant zeurt dat de inkt op is ( :P je blijft toch hollander… :lol: ) doet ie het al …?3 jaar zonder verstoppen of iets dergelijks, ik gebruik de printer voor school, soms enkele maanden niet, dan weer eens een documentje, enz.
 • fti,dat klinkt ook goed,vergelijkbaar met mijn printgedrag,moet je dan als je hem (de printer)een paar maanden niet gebruikt hebt dan ook verplicht de koppen reinigen,dat had ik met de epson c82, die ik net weggegooid heb,zeer irritant als je een poosje niet geprint hebt,en je wilt dan wat printen,dan duurt het nog 20 minuten,omdat je 3 keer moet reinigen!!!
 • [quote:80eb1f6e4e="henk r"]fti,dat klinkt ook goed,vergelijkbaar met mijn printgedrag,moet je dan als je hem (de printer)een paar maanden niet gebruikt hebt dan ook verplicht de koppen reinigen[/quote:80eb1f6e4e]

  Nee, in ieder geval heb ik het volgens mij 2x gedaan, 1e keer bij aanschaf en nog een keer bij het bijplaatsen van nieuwe cartridges en verse windows install..

  Maar volgens mij is die printer nu redelijk oud en schaars aan het worden, vast alweer opgevolgd door 20 nieuwere modellen.. :(

  Hier nog wat info:
  http://www.hardware.info/nl-BE/productdb/bGdkZJiWmA/viewproduct/Canon_i560/

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.