Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Samsung D600 aansluitprobleem

4 antwoorden
  • Als ik mijn Samsung D600 met de bijgeleverde USBkabel aansluit op mijn computer (om te synchroniseren met het bijgeleverde programma PC Studio 3), start als ik klaar ben op het moment dat ik de USB kabel er uit haal, de PC helemaal opnieuw op (Windows XP SP2). Het maakt niet uit of ik eerst PCstudio uitschakel of niet. Ik gebruik de laatste update. Iemand enig idee hoe dat kan?
  • Geen kwestie van eerst 'hardware veilig verwijderen'? Het betreffende ikoontje in je taakbalk: [img:cd42bd5a5a]http://img237.imageshack.us/img237/2226/20070108202739mt2.jpg[/img:cd42bd5a5a]
  • Ik heb ook de Samsung D600, en had in het begin ook problemen met de software. Die gedeïnstalleerd en opnieuw erop gezet, sindsdien geen centje pijn meer. Al geprobeerd? Ander ding, ik haal altijd eerst het snoer uit de telefoon en dan pas de USB uit de computer. Ik weet eigenlijk niet of dat uit maakt (zou niet moeten volgens mij) maar misschien het proberen waard?
  • Helaas, beiden geprobeerd, maar niets helpt. Bij het pictogram Hardware veilig verwijderen, staat de Samsung niet eens er bij, hoewel de aansluiting gewoon werkt. Nieuwe software opnieuw installeren mocht ook niet baten.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.