Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

schijfopruiming

Anoniem
vienna
4 antwoorden
 • en hoe doe ik dat restore?
 • wie kan mij misschien helpen? ik ben maar even zo brutaal geweest om mij hier even te registreren in de hoop dat iemand een oplossing voor mij heeft.
  Ik heb een pc met Windos XP home edition, Alles werkte perfect .tot van de week :-? . Ik ruim met regelmaat mijn pc op zoals het hoort, Nu heb ik van de week msn messenger vervangen door messenger live ,sinds dien doet mijn pc GEEN schijfopruiming meer op het station C wel op D en ook defragmentatie doet hij nog op beide schijven . Verder ben ik nog even drastisch mappen aan het opschonen geweest , kan dit met elkaar te maken hebben ? Heeft er iemand een oplossing voor mij? De pc blijft bij schijfopruiming op 2 blokjes hangen en vervolgens slaat de ventilator om de haverklap aan en loeit erover. Ik heb eigenlijk weinig zin om mijn hele pc leeg te halen ,dus ik hoop dat iemand een oplossing voor me heeft.
  En verder kan ik 1 progamma niet verwijderen in software en hij geeft aan dat hij het patch pakket niet kan openen, wat houd dat in ?Dat is dus de eerdere versie van de msn , die is volgens mij verwijderd door de msn live.
  alvast bedankt
 • doe eens systeem restore
 • Start/Alle programma's/Bureau accessoires/Systeemwerkset/Systeemherstel

  En dan een herstelpunt kiezen met een datum vóórdat het probleem ontstond.

  Gr,
  Jim

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.