Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Nero Burning Rom

Anoniem
Vandread
6 antwoorden
 • De download die jullie hebben gezet ben ik nu aan het downloaden, hij is bijna klaar, als er iets mis is meld ik het nog wel.
 • Ik heb de update gedownload en daarna zij hij dat hij mijn oude nero zal verwijderen. Ik heb dit gedaan en de computer opnieuw opgestart maar nero is niet geinstaleerd.
  Moet ik hem nu opnieuw instaleren?
 • Ik heb een vraag.

  Ik heb de Nero 7 Premium pakket en heb deze al een tijdje.
  In de pakket zitten veel soorten programma's waaronder ook de programma genaamd: Nero 7 Premium. Maar het probleem is dat als ik deze programma wil opstarten hij een foutmelding geeft.
  Het programma geeft deze foutmelding:

  nero.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.

  Met daaronder de keuze om de error report naar microsoft te zenden of niet. Nou heb ik deze programma nooit hoeven te gebruiken, maar nu heb ik hem dus wel nodig. Ik heb de programma geprobeerd te repareren en heb hem opnieuw geinstaleerd, maar toch geeft hij nog steeds alleen bij deze programma dezelfde foutmelding.
  Kan iemand mij helpen?
 • Updateje proberen?
  http://www.nero.com/nero7/eng/nero7-up.php
 • Bedankt, ik was vergeten te zeggen dat ik mijn nero eerder al had geprobeerd te updaten maar dat hij toen een download error gaf.
  Maar is dit een ander soort nero download of echt een update voor nero 7 premium.
 • Gewoon de laatste volledige download nemen. Je kunt je huidige serienummer gewoon gebruiken. Heb je vaker problemen met downloaden? En welke foutmelding krijg je?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.