Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

wireless netwerk problemen ?

Anoniem
None
5 antwoorden
  • als ik probeer om verbinding te maken met een onbeveiligd computer naar computer netwerk duurt het heeeel lang voor mn laptop een IP adres heeft. ik spreek hier over 10-15 min.
    ik heb een HP zd8410ae met een broadcom 802.11 b/g
    geen firewall (ook geen windows firewall) maar wel norton anti virus
  • Dat kan een manier zijn waarop de router 'laat weten' je niet te accepteren. Heb je geen AMC-filters oid aanstaan? Of enige WEp/WPA(2) encryptie? Krijg je uiteindelijk wel verbinding? Wat voor router/accesspoint gebruik je?
  • het is enkel bij een verbinding tussen 2 computers dat er problemen optreden. er komt geen router aan te pas. en uiteindelijk raak ik wel verbonden,maar het duurt extreem lang. er is geen beveiliging ingeschakeld, dus geen WPA of WEP
  • Hmm, probeer dan is handmatig een IP in te stellen bij de draadloze verbindingen? Want als er geen router bij komt, komt er waarschijnlijk ook geen DHCP aan te pas, wat er voor zorgt dat er een IP adres toegewezen wordt.
  • normaal wordt er bij de handshake afgesproken welke PC welk IP krijgt, maar bij de andere PC staat er direct verbonden, en heeft dan ook een IP adress, en bij mn laptop is het altijd 10- 15 min wachten.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.