Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

hoe sluit ik dit aan

3 antwoorden
  • mobo asus p4pe-2x sblive 1025 wil graag de hieronder afgebeelde card reader inbouwen nu heb ik daar enkele vragen over. http://cgi.ebay.nl/21in1-Panel-Black...QQcmdZViewItem 1 voor het aansluiten van de mic etc zijn er 9 stekkers. tw 1 mic R 2 mic L 3 front L 4 front R 5 rear L 6 rear R 7 GND 8 Bass 9 center Op het ogenblik is de cd aangesloten op sb kaart(cd in) Daarnaast heb ik nog een 2 uitgangen te DAT en AUX. Nu weet ik ookdat sb geen stereo is Vraag hoe sluit ik dit aan zodat ik aan de voorzijde de micr en koptelefoon kan gebruiken.(speakers wordt niet gebruikt) 2 Aansluiten firewire. Op de genoemde card reader zit ook een firewire aansluiting kan iemand mij vertellen waar ik deze op mijn moederbord (asus p4pe-2x) moet plaatsen. Het zijn 6 stekkers tw blauw,groen,geel,bruin,wit en oranje Ik zelf ben op zoek gegaan naar de handleiding van mijn mobo, maar kan deze niet vinden. 3 usb aansluiting is geen probleem.
  • Je link werkt niet. Maar vaak moet je die dingen gewoon doorlussen naar de achterkant van je pc. En dus niet intern aansluiten.
  • deze link http://cgi.ebay.nl/21in1-Panel-Black-Cardreader-USB-Hub-Audio-Firewire_W0QQitemZ140082171002QQihZ004QQcategoryZ175QQrdZ1QQcmdZViewItem

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.