Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Gevraagd Tips/hints om een nieuwe laptop te kopen

Anoniem
demro
3 antwoorden
 • Halo :D
  Ik ben van plan om een nieuwe Laptop/notebook aan te schaffen die heel veel aan kan, maar dient niet om er veel mee op verplaatsing te gaan allen maar voor 't huis gebruik, Ik had zo gedacht aan een prijs van ongeveer: 2000€ max 2500€.
  Veel Media Hardware/software moet er voor mij niet in, want op mijn PC die ik nu gebruik zit ook geen speciale Boxen alleen maar de deze die in het scherm zitten het enige dat ik wil is een vlugge en een die soms zwaar werk en grote programma's aan kan, het opslaan van mijn werk zou ik in externe geheugen chips of harde schijven plaatsen (had ik zo gedacht want ik ken er niet zoveel van).
  Deze laptop dient niet voor spelletjes te spelen maar om veel programma's en bewerkingen aan te kunnen een goed scherm is ook wel vereist, maar hoeft daarom niet het grootste scherm zijn, wel een degelijk beeld.
  Alle tips en suggesties zijn welkom
  een speciaal merk voorkeur heb ik niet want tot nu toe heb ik al altijd cloon PC gekocht of geüpgrade.
  Groetjes Demro :wink:
 • wat voor zware programma's wil je draaien dan?

  Sowieso wordt het dan een Core duo 2. Bijvoorbeeld een T7200. 2 GB geheugen kan ook geen kwaad. Neem een laptop met een 7200RPM harde schijf, meeste zijn 5400 dus even opletten.

  Daarnaast zou ik een beetje een goed merk nemen zoals Asus. Zijn vaak wat duurder maar kwalitatief goed en 2 jaar garantie.

  Anders een Dell, die zijn wat makkelijker zelf samen te stellen.
 • Demro
  Waarom wil je een laptop?
  Als de ruimte-iname een probleem is : OK maar als je aangeeft over een zodanig groot budget te beschikken kun je dan niet gaan voor een beest van een gewone PC met bv. een draadloos tb en muis ?
  Ik weet zeker dat er hier ettelijke mensen ronddwalen die voor die prijs suggesties kunnen geven voor mijn suggestie.
  Ik weet dat een laptop voordelen heeft, maar als je m niet verplaatst en je hebt ruimte….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.