Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Monsterpod, een heel bijzonder statief, samen bestellen?

Anoniem
Rene Laan
3 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  De Monsterpod ( www.monsterpod.us) zoals die in de Computertotaal! gestaan heeft lijkt mij een fantastisch "ding" (statief) en ik zou hem graag willen bestellen. Helaas is hij nu alleen via het net, vanuit de us te bestellen en komen er dus heel veel verzendkosten bij.
  Zou het een idee zijn om dit in een gecombineerde bestelling te doen en daarmee de verzendkosten te delen? Hoeveel mensen zijn hier echt in geinteresseerd om mee te doen? Afhankelijk van het aantal mensen die wilen meedoen kan ik inschatten of ik vooraf betalen (aan mij) wil of dat ik het risico van afvallers neem. Verzending in NL komt er eventueel nog bij of afhalen bij mij thuis (Zevenhuizen, ZH).
  Laat het mij even weten wie mee wil doen a.u.b.
  Groet,
  René
 • http://www.inkoopacties.net/

  :wink:
 • Vraag me wel af hoe lang zo'n ding goed blijft werken. Blijkbaar plak je het ding aan de diverse oppervlakken. Hoe lang blijft zoiets kleven? Raakt het op den duur niet vervuild? En als het vervuild raakt, beschadigt het dan niet een volgend krasgevoelig oppervlak? Misschien valt het mee hoor, maar ik heb wel zo mijn twijfels.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.