Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

memorie kaartje uploaden zonder pc

Anoniem
gerben
9 antwoorden
 • Hey,

  Komende zomer ga ik weer op vakantie, en ben van plan om nogal wat foto's te gaan maken. Hierdoor zal mijn memorie kaartje van mijn fototoestel snel vol (512mb) zijn.
  Nou is mijn vraag dus, bestaat er een apparaat waarmee ik mijn kaartje kan uploade naar een ander medium (externe harde schijf b.v.). Dit wil ik dus zonder tussekomst van een pc/laptop doen.

  Een extra kaartje kopen is voor mij geen logische oplossing aangezien ik eind dit jaar een nieuw toestel wil kopen, waar waarschijnlijk andere kaartjes in gaan.

  alvast bedankt voor het antwoord.

  groetjes Ferry
 • ja, er bestaan boxen met een hd erin en software aan boord om foto´s over te nemen van een camera. heet iets van image tank ofzo. heb er wel eens gezien met zelfs een schermpje waarop je de foto´s kon bekijken.
 • Je zou er ook een wat groter kaartje bij kunnen kopen. Die van 2 en 4GB zijn tegenwoordig heel betaalbaar.
 • Hij zei dat dat juist géén oplossing was.
 • Och, hoewel hij er niet de voorkeur aan geeft, blijft het natuurlijk wel een aardige oplossing. Dergelijke kaartjes kosten een paar tientjes, en zijn ook wel weer te verkopen, al dan niet met de camera. Een "image tank" kost denk ik toch al gauw een paarhonderd euro.
 • heb trouwens ook heel goede ervaringen met af en toe even een cd te laten schrijven bij een locale fotoboer, maar al ben je in de rimboe daar niet echt mee geholpen natuurlijk….
 • [quote:a41ba085dd="gerben"]Och, hoewel hij er niet de voorkeur aan geeft, blijft het natuurlijk wel een aardige oplossing. Dergelijke kaartjes kosten een paar tientjes, en zijn ook wel weer te verkopen, al dan niet met de camera. Een "image tank" kost denk ik toch al gauw een paarhonderd euro.[/quote:a41ba085dd]

  Bedankt voor de reacties, ik ga liever voor de image tank, zodat er meerdere mensen foto's kunne uploaden, aangezien hun met het zelfde probleem zitten.

  Ik heb er inmiddels een paar gevonden. De prijs ligt zo rond de 99 en 300 euro…

  Bedankt in iedergeval voor de hulp
 • Je kan ook proberen via een gmail adres .
  Je foto’s te uploaden
 • [quote:03c5653ea7="plextor"]Je kan ook proberen via een gmail adres .
  Je foto’s te uploaden[/quote:03c5653ea7]Kan dat ook zonder pc dan? ;)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.