Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

CD Driver ..

[quote:f007eb531f="plextor"]Als de drive niet alles kan lezen . Dan kan de laserkop stuk/smerig/op zijn . En als de gebrande cd wel te lezen is in de brander , Dan cdrom kapot[/quote:f007eb531f]brander kan hem wel lezen .. ja ik weet niet echt zo goed hoe ik em moet schoonmaken .. windows cds leest die wel gewoon goed maar gebrande cds niet ..

Anoniem
9ine
4 antwoorden
 • Hallo mensen ik ben hier nieuw ..
  ik had een vraagje over mijn cd driver .. want als ik er een CD instop geeft die geen venster aan en hij geeft niks aan ..
 • Een cdrom heeft geen driver nodig, die kan windows zelf aansturen. Wel kun je het ding eens in apparatenbeheer verwijderen, en opnieuw laten detecteren. Zie je de schijf nog wel in explorer/verkenner? Want dan is het een autoplay kwestie.
 • [quote:53d718fb3d="gerben"]Een cdrom heeft geen driver nodig, die kan windows zelf aansturen. Wel kun je het ding eens in apparatenbeheer verwijderen, en opnieuw laten detecteren. Zie je de schijf nog wel in explorer/verkenner? Want dan is het een autoplay kwestie.[/quote:53d718fb3d]Hallo ..
  ja hij autoplayd wel alles maar soms als ik een cd gebrand heb met muziek .. en ik doe hem erin reageert die als lege CD ..
  en op somige dingen reageert die helemaal niet .. hoe kan ik dit oplossen ?

  9ine
 • Als de drive niet alles kan lezen .
  Dan kan de laserkop stuk/smerig/op zijn .
  En als de gebrande cd wel te lezen is in de brander ,
  Dan cdrom kapot

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.