Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Dvd branden lukt niet

5 antwoorden
  • Ik heb wat vob bestanden op mijn harde schijf staan en wil daar met nero7 een (double layer) dvd van branden die ik dan op tv kan bekijken. Echter lukt dit niet door dat ik steeds een foutmelding krijg. Hieronder heb ik een stukje uit het log bestand gezet. 21:44:07 #32 CDR -1176 File Writer.cpp, Line 301 Session fixation error H: PHILIPS DVDR1640P 21:44:07 #36 TRANSFER -24 File WriterStatus.cpp, Line 162 Could not perform end of Disc-at-once 21:44:08 #37 Phase 38 File dlgbrnst.cpp, Line 1760 Burn process failed at 2.4x (3.324 kB/sec) Wie weet hier een oplossing voor?
  • Wat jij nodig hebt is een firmware upgrade hier: http://www.storageupdates.philips.com/nl/dvdrw.html Ik had precies hetzelfde probleem met double layer DVD's voor mijn Philips DVD fikker. Fixatieprobleem was daarna verledentijd. :lol:
  • Wat je ook nodig hebt is een ander brandprogramma... Nero 7 schijnt waardeloos te zijn. Heb het zelf neit eens aangedurft om het te proberen.
  • Nou, met andere brandproggies lukte het ook niet....na de firmware upgrade dus wel en met NERO 7 is niets aan de hand.
  • Ik heb de firmware upgrade uitgevoerd en het branden gaat nu perfect. De dvd is ook goed af te spelen met de dvd speler op de tv. Ik was zelf niet op het idee gekomen van die firmware upgrade dus bedankt voor de tip.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.