Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Printer om documeten met afbeeldingen af te drukken.

5 antwoorden
  • Ik ben op zoek, naar een printer, die documenten kan afdrukken, A4 met afbeeldingen in kleur. Maar moet aan het volgende voldoen. Hoeft geen fotokwaliteit te zijn Inktpatronen hebben zonder schip Inktpatronen die niet te duur zijn in gebruik en aanschaf Inktpatronen die door een ander nagemaakt worden en een redelijk levensduur hebben.
  • Wat is het budget? Hoeveel moet je ermee afdrukken? Je kunt namelijk ook aan een laserprinter denken. Voor 400-500 euro kun je al heel aardige aanschaffen. Duurder dan een inkjet, maar veel goedkoper in gebruik. De kleuren zijn waarschijnlijk iets minder dan inkjet, maar beslist ook goed.
  • [quote:4e20822cf0="gerben"]Wat is het budget? Hoeveel moet je ermee afdrukken? Je kunt namelijk ook aan een laserprinter denken. Voor 400-500 euro kun je al heel aardige aanschaffen. Duurder dan een inkjet, maar veel goedkoper in gebruik. De kleuren zijn waarschijnlijk iets minder dan inkjet, maar beslist ook goed.[/quote:4e20822cf0] Wil wel graag een inkjet niet al te duur,
  • Kom ik terug op de vraag, hoeveel moet je afdrukken. De prijs zit hem namelijk in de inktpatronen c.q. toners. Die kosten een veelvoud van de aanschafprijs van de printer. Inkjet is goedkoper in aanschaf, maar gauw 10x zo duur in gebruik. Gaat het om tientallen, neem een inkjet. Gaat het om duizenden, neem een laser.
  • [quote:95d41f997e="gerben"]Kom ik terug op de vraag, hoeveel moet je afdrukken. De prijs zit hem namelijk in de inktpatronen c.q. toners. Die kosten een veelvoud van de aanschafprijs van de printer. Inkjet is goedkoper in aanschaf, maar gauw 10x zo duur in gebruik. Gaat het om tientallen, neem een inkjet. Gaat het om duizenden, neem een laser.[/quote:95d41f997e] Gaat om zo'n 200 afdrukken per jaar

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.