Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

MP3 flash player

Anoniem
rvandienst
7 antwoorden
 • als ik mijn mp3 inplug in de pc dan kan ik de map waar hij op staat niet openen, maar ik zie hem wel.

  weet iemand wat ik nu moet doen?

  (sorry voor de beetje onduidelijke uitleg) :oops:
 • Wat gebeurt er als je hem opent? Krijg je een melding? Hij komt dus wel als verwisselbare schijf in Deze Computer te staan?
 • [quote:808b4b2d53="Comp-Freak"]Wat gebeurt er als je hem opent? Krijg je een melding? Hij komt dus wel als verwisselbare schijf in Deze Computer te staan?[/quote:808b4b2d53]

  Ja, als ik hem open dan loopt de pc vast. Als ik de mp3 er dan weer uit haal dan doet de pc het meteen weer.
 • Wat doet ie op een andere pc? Probeer hem anders eens te formatteren (via rechter muis op de schijfletter van de usb stick). Je bent dan wel alle data kwijt.
 • [quote:2d5f87812b="Comp-Freak"]Wat doet ie op een andere pc? Probeer hem anders eens te formatteren (via rechter muis op de schijfletter van de usb stick). Je bent dan wel alle data kwijt.[/quote:2d5f87812b]Op de andere computer doet de mp3 het ook niet en als ik hem probeer te formatteren dan loopt ie net zo vast als dat ik hem probeer te openen :(
 • Staat er iets van muziek op? (mp3/wav enz?) Dan zou je kunnen testen of je nog wel gewoon muziek kunt luisteren (dus dat de mp3 speler nog wel gewoon werkt)

  En als je hem op je pc aansluit. Sluit je de stick direct op een usb poort aan of via een verlengkabel?
 • [quote:8e08cf01ee="Die hard gamer"]Staat er iets van muziek op? (mp3/wav enz?) Dan zou je kunnen testen of je nog wel gewoon muziek kunt luisteren (dus dat de mp3 speler nog wel gewoon werkt)

  En als je hem op je pc aansluit. Sluit je de stick direct op een usb poort aan of via een verlengkabel?[/quote:8e08cf01ee] Allebei en dat werkt ook niet, ik kan de mp3 wel aanzetten dus die is niet kapot.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.