Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

"Hardware veilig verwijderen" ook bij verwijderen

Anoniem
Graucius
4 antwoorden
 • Hoi,

  Om het maar meteen toe te geven: dit is een wat idioot probleem.

  Als ik een usb stick uit wil trekken terwijl de pc aan staat, moet ik uiteraard op "hardware veilig verwijderen" klikken en het apparaat in kwestie, wel, uit het systeem verwijderen.

  Maar ik ontkoppel mijn usb stick doorgaans nadat ik de pc volledig heb uitgeschakeld - maar vergeet bijna altijd vóór het afzetten van de pc "hardware veilig verwijderen" te selecteren.

  Mijn vraag is dus, of het überhaupt nodig is een usb stick op voorhand via "hardware veilig verwijderen" uit het systeem te halen, als ik hem er toch pas uithaal nadat windows xp volledig is afgesloten???

  Alvast hartstikke bedankt!

  Graucius
 • Je kunt in het menu ervan instellen, of je kiest voor snel verwijderen of hoogste performance. Bij snel verwijderen wordt er niets gecached, en kun je de stick er in principe altijd gewoon uittrekken.
 • Hoi,

  Bedankt voor het antwoord. Maar moet ik überhaupt me zorgen maken als ik toch nooit een usb stick uittrek terwijl de pc aanstaat? Ik haal hem er doorgaans slechts uit nadat alles is afgesloten en de pc uit staat - is de cache dan niet sowiso weggeschreven, nl bij het afsluiten van winxp?

  Greetz

  Graucius
 • Lijkt me wel ja.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.