Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

RTHDCPL.EXE

6 antwoorden
  • hallo allemaal ik heb een fout melding lichtblauwebalk met rood kruis en de volgende tekst RTHDCPL.EXE "dll bestand verplaatst, toepassing zal niet goed werken. verplaatsing was nodig omdat DLL bestand C:windows/system32/HHCTRLOCX een adresbereik in beslag nam dat was gereserveerd voor systeem DLL bestanden van windows. Neem contact op met leverancier voor nieuwe versie." wat moet ik nu doen groeten, too-sweet mail me :bart.gijzen@planet.nl
  • Hier zijn meerdere meldingen over. Ik meen dat de windows update patch van gisteren niet helemaal jofel was, en dat er ook al een gepatchte patch beschikbaar was.
  • Heeft te maken inderdaad met de laatste update en een RealTek kaart. Even via msconfig alle Realtek gerelateerde zaken die automatisch opstarten, uitschakelen.
  • Ik had dezelfde foutmelding na update windows. Ik het het probleem opgelost door de patch via de onderstaande link uittevoeren. suc6 http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=74AD4188-3131-429C-8FCB-F7B3B0FD3D86&displaylang=nl
  • [url=http://support.microsoft.com/kb/935448/]Deze link[/url] lost inderdaad alles op. 1 Klik halverwege de pagina op "Download the 935448 package now". 2 Selecteer evt. de taal (Dutch) in de volgende pagina. (Dat leest wat makkelijker). 3 Kies "Doorgaan" voor de validatie van je Windows. (Die moet wel [b:74f0061b9f][u:74f0061b9f]LEGAAL[/u:74f0061b9f][/b:74f0061b9f] zijn, anders kom je niet verder.....). 4 Na een gelukte validatie wijzigt de "Doorgaan" button in "Download". 5 Kies in het pop-up download venster voor "Uitvoeren" of "Opslaan". Ik ben zelf een voorstander van het laatste; "Opslaan". 6 Sla 'm ergens op en dubbelklik de .exe file. 7 Voor alle zekerheid even opnieuw starten wanneer de installatie gereed is.
  • top, ik kreeg zelfde melding op mijn laptop. gaan we proberen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.