Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

PCI Wireless 54 Kaart

Anoniem
jolo
7 antwoorden
 • Ik heb een sweex wireless pci kaart gekocht, deze heb ik in een computer gezet en daarna werkte hij, althans even. Naar ongeveer 5 minuten liep de computer helemaal vast, terwijl voor het plaatsen dit nooit gebeurde, wel had ik verbinding met internet tot dat moment. Iedere keer weer opnieuw, na 5 min. liep ie vast. Ik heb nieuwe drivers geinstalleerd, ander pci slot geprobeerd, andere software, maar niks hielp.
  Toen ik de kaart er weer uithaalde werkte de computer weer prima.

  Ik dacht dit ligt dus aan de kaart. Toen ik vervolgens de kaart in een andere computer plaatste, werkte het wel bij die computer en de pc liep nooit vast. Dus het lag toch niet helemaal aan de kaart lijkt me!

  Wat kan dan de oorzaak zijn ?
  - Ondersteund de andere computer het niet?
  - PCI slots kapot (heb meerdere geprobeerd)
  - Instellingen mbt pci (zito ok 16x voor video op)

  Dit is het moederbord wat ik heb : ASUS P5VD2-X
  Computer draait onder winXP
 • wat ook niet onbelangrijk is voor de diagnose: blijft die pc wel langer op internet met een andere netwerkkaart?
 • [quote:37340764e4="derkdejong"]wat ook niet onbelangrijk is voor de diagnose: blijft die pc wel langer op internet met een andere netwerkkaart?[/quote:37340764e4]

  Jah dat wel, ik heb een usb stick die zorgt voor internet, dit werkt prima en de computer loopt hierbij ook niet vast. Min punt is alleen dat met usb de verbinding niet stabiel is, vandaar de overstap naar pci kaart!
  Maar de werking van de computer is goed ! Internet in dat geval ook goed !
 • [quote:1b93e6de23="Rolfinho"]Ik heb een sweex wireless pci kaart gekocht, deze heb ik in een computer gezet en daarna werkte hij, althans even. Naar ongeveer 5 minuten liep de computer helemaal vast[/quote:1b93e6de23] Die sweex wireless pci kaart is dus type nr. LW052 volgens deze topic.
  [quote:1b93e6de23="Rolfinho"]Ik heb nieuwe drivers geinstalleerd, [/quote:1b93e6de23] Dus drivers van de site van Sweex had je al geprobeerd.
  [quote:1b93e6de23="Rolfinho"]ander pci slot geprobeerd[/quote:1b93e6de23] En ook eventueel andere PCI kaarten tijdelijk verwijderd. Of onboard hardware in het bios disabled.
 • Het is idd sweex lw052!
  Ik heb niet andere pci kaarten verwijdert omdat er slechts 1 kaart in zit en dat is de videokaart, deze draait op pci 16x !
  Bios ben ik nog niet ingeweest! Denk alleen dat dat hier niet mee heeft te maken
 • Niemand enig idee ????? :(
 • wellicht is dit een van die kaartjes die bevestigt waarom sweex hier niet zo gewild is…..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.