Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Problemen met drivers geluid!

Anoniem
None
4 antwoorden
 • nou ik heb geen vista. Ik heb gewoon xp home edition
 • Hallo,

  Nou als ik de pc opstart is er geen probleem kan gewoon muziek luisteren en alles. Maar als ik een game opstart zegt ie drivers problemen geen geluid. Dan open ik ook itunes en daar heb ik ook geen geluid meer dan. Kan iemand mij helpen? p.s. tevens verandert mijn taakbalk zomaar van kleur hoe kan dat?

  Mijn specs:

  e6600

  8800 gts

  2 gib

  mob Asus P5W DH Deluxe
 • [quote:c07acf0dcc="flugel23"]Maar als ik een game opstart zegt ie drivers problemen geen geluid. Dan open ik ook itunes en daar heb ik ook geen geluid meer dan.[/quote:c07acf0dcc] Welke Windows Versie gebruik je? Als dat Windows Vista is, zou het kunnen dat er problemen zijn met games en itunes. Check voor meer info deze Windows Vista RTM Software Compatibility List. Check ook deze topic over onderwerp Itunes in Vista 32.
 • [quote:3b1e747bf6="flugel23"]Ik heb gewoon xp home edition[/quote:3b1e747bf6] Is dat met Service Pack 2. Gaat het om itunes 7. Een aantal mensen hebben zo te zien problemen met het geluid i.c.m. Apple iTunes 7.0 is te lezen bij tweakers. Om wat voor een games gaat het? Zijn deze wel compatible met Windows XP SP2.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.