Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

geen toegang tot externe harde schijf

Anoniem
jolo
4 antwoorden
 • Hoi allemaal

  Sinds kort heb ik een probleem met het aansluiten van mijn Manhattan external harde schijf (hdd).

  Enkele dagen geleden is de voeding hiervan doorgebrand geweest. Dit heeft het ict bedrijf weer hersteld maar als ik hem nu aansluit verschijnt hij niet bij deze computer de harde schijven.

  Ik heb voor de zekerheid met een andere harde schijf gekeken of het mischien aan de print plaat in de externe harde schijf kan liggen maar die gaf wel meteen toegang.

  Wie heeft hier een passende oplossing voor.

  Groeten Frits
 • Configuratiescherm–>Computerbeheer–>Schijfbeheer, even kijken of deze daar bij staat…kan zijn dat de schijf nog geformatteerd moet worden.

  Suc6
 • Doet de schijf het mogelijk wel op een andere pc?
  Het lijkt me overigens niet onaannemenlijk, dat de voeding ook de schijf heeft meegenomen. En dan kan het wel eens een lastige garantiekwestie worden.
 • Ik heb naar het ict bedrijf gebeld en er zit nog garantie op tot eind april maar ze hebben me geadviseerd te proberen of ik de schijf kan formateren maar de pc detecteerd de schijf ook niet als ik hem op IDE aansluit in de pc.

  Zijn er toevallig nog andere formateer mogelijkheden. (ik heb wel eens op een stage met een tool gewerkt waarmee dat heel simpel ging maar weet de naam niet meer :) )


  bedankt voor jullie reacties

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.