Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

MP3 speler

Als je nog garantie hebt, zou ik niet een nieuwe gaan zoeken. Dat lijkt me nogal zonde van de garantie. Waarschijnlijk zal men geen poging gaan doen om de speler te repareren. Als het al mogelijk is, dan is de lak duurder dan de brief. Ervan uitgaande dat de winkelier niet te moeilijk doet met de garantie, zul je waarschijnlijk een nieuwe krijgen.

Anoniem
human printer
4 antwoorden
 • Ik heb een YP-U1Z mp3 speler van samsung en als ik hem probeer op te starten start tie op, valt uit en start weer op, ik ken dat alleen stoppen door hem in een pc te pluggen.

  Wil ik via de pc de bestanden bekijken dan krijg ik de volgende foutmelding:

  Kan de opdracht niet uitvoeren door een fout in een I/O-apparaat.

  Ik heb tevens ook de samsung informatie lijn gebeld en daar kreeg ik te horen dat de fout in het apparaat zelf zou kunnen zitten.

  Misschien weten jullie wat er aan de hand is zodat ik weet of ik een nieuwe moet gaan halen, of dat het te verhelpen is zonder te betalen.
 • Er lijkt me, zo bij elkaar, een beetje teveel mis mee om je een truk aan de hand te kunnen doen ter 'genezing'. Lijkt me een half/driekwart overlden spelertje.
 • Klinkt idd als een garantiegevalletje, of heb je geen garantie meer?
 • ik heb nog wel garantie voor mijn mp3, maar is dit mogelijk na 6-7 maanden en is het nog te repareren, of moet ik meteen een nieuwe gaan uitzoeken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.