Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Laptop aansluiten op PC

Anoniem
markwelleweerd
5 antwoorden
 • De laptop (Medion) van m'n zus is kapot. Het lijkt in het beeldscherm te zitten. Nu wordt hij dus donderdag opgehaald, maar we hebben nog ff een belletje gepleegd met Medion. Daar zeggen ze dat ik de laptop op de pc aan moet sluiten om zo nog een back-up te maken. Maar hoe doe ik dit.

  Ik lees op internet dat het via de router moet, maar hoe kan ik dan bij de bestanden komen die op de laptop staan. Sowieso al omdat ik niet kan inloggen omdat ik niks kan zien en hoe zou ik dan daarna bestand over kunnen zetten. ik heb de functie in Windows sowieso nooit begrepen met het "bestanden overzetten".

  De laptop zit op een draadloos netwerk, de pc op een router.
 • Kun je er geen extern beeldscherm op aansluiten? Start ie nog wel op, dus bios piep, draaiende fans en schijf. Je zou ook even kunnen kijken, of de harddisk er eenvoudig uit te halen is. Deze kun je dan met een verloopkabeltje wel in de pc aansluiten.
 • [quote:74b8560b36="gerben"]Kun je er geen extern beeldscherm op aansluiten? Start ie nog wel op, dus bios piep, draaiende fans en schijf. Je zou ook even kunnen kijken, of de harddisk er eenvoudig uit te halen is. Deze kun je dan met een verloopkabeltje wel in de pc aansluiten.[/quote:74b8560b36]

  Dat piepje hoor je niet, maar ik had nog niet over dat externe beeldscherm nagedacht. Maar dat werkt gewoon goed 8)

  Mijn dank is groot!


  iets te vroeg gejuicht volgens mij :oops:
  Nadat het logo van Windows is geweest en hij wil overschakelen naar het inlogscherm kapt hij ermee. Het beeldscherm gaat op standy en hij gaat weer over op het kapotte laptop scherm. Ik kan volgens mij wel inloggen dmv Ctrl+Alt+Del, maar het scherm schakelt daarna niet over op het CRT beeldscherm.

  Is zo'n verloopkabeltje makkelijk te krijgen?
 • Vaak zit er op een laptop een speciale toets (of toetsencombinatie) waarmee je van het ene scherm naar het andere scherm kunt schakelen. Heb je dat al geprobeerd? Wellicht dat je dan alsnog het inlogscherm weer op je CRT krijgt
 • Jep, eerst die toetsen maar eens bekijken.

  Conrad heeft ze wel in de prijslijst staan: lange link (verloopstukje).

  En op tweakers.net

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.