Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

tv kaart bij Vista

Anoniem
None
3 antwoorden
 • dag allemaal,

  Ik heb een vraag. Een aantal dagen geleden heb ik een dell computer gekocht: dimension E520, met Vista.
  Nu wil ik mijn tv kaart Winfast2000 Expert opnieuw gebruiken. Wat ik heel raar vond is dat ik de audio nergens op het moederbord kon vastmaken.
  De hardware installeren gaat ook niet..

  Is mijn tv-kaart te oud voor windows Vista of zo?? :-?

  Wie kan mij helpen? Alvast bedankt
 • [quote:01427b9bf1="Annelies85"]Wat ik heel raar vond is dat ik de audio nergens op het moederbord kon vastmaken. [/quote:01427b9bf1] Kan dat dan niet op die aansluitingen op deze afbeelding van de achterkant van de PC op de Dell website? Wat voor een audio kabeltjes zaten bij die Winfast2000 Expert?
  [quote:01427b9bf1="Annelies85"]De hardware installeren gaat ook niet..[/quote:01427b9bf1] Hoe wordt deze dan in Device Manager getoond? Vergelijk deze met de afbeelding in Device Manager uit deze TV-Cards.com Messageboard. Post eventueel een afbeelding van Device Manager. Had je al gecheck of er een driver voor de Tv-kaart was via Windows Update? Bij Important updates.
 • [quote:71f1b4ae7f="Annelies85"]Nu wil ik mijn tv kaart Winfast2000 Expert opnieuw gebruiken. Wat ik heel raar vond is dat ik de audio nergens op het moederbord kon vastmaken.[/quote:71f1b4ae7f]TV kaart kan inderdaad te oud zijn, eventueel nieuwe drivers proberen te zoeken. Wat betreft die audiokabel, vermoedelijk is het een 4pin connector. Deze moet of naar Line, zit aan de buitenkant, Aux, Tuner of gewoon op CD-in. De CD-in wordt tegenwoordig niet meer voor de CD/Dvd speler gebruikt, dus dis kan je dus ook gewoon gebruiken. Een fotootje geeft veel antwoorden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.