Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Kopen refill pakketje inkt (printen)

Anoniem
None
10 antwoorden
 • Heeft iemand een idee waar je van die refill pakketjes met inkt om te printen kunt kopen? Ik kocht het altijd bij zo'n onderdelenwinkel, maar die heeft het niet meer en kan het ook niet meer bestellen.
  Bij normale elektronicazaken verkopen ze volgens mij alleen nieuwe cartridges.
  Ik heb een Lexmark 3200.
 • Op computerbeurzen zijn er vaak stands die die pakketjes verkopen.
 • De HEMA verkoopt ze ook.
 • Inktstation mischien

  http://www.inkstation.nl/

  Navulinkt
  http://www.inkstation.nl/group?id=12

  Lexmark
  http://www.inkstation.nl/group?id=8

  Lexmark 3200
  http://www.inkstation.nl/product?id=976
 • @inktstation: zo die prijzen zijn ook verdubbeld. Ik kocht een HP navul kleur hp5650 voor 21.50 EUR.
 • Bedankt! Er zit een Inkstation in de buurt.
 • [quote:96b48c88c8="AswinW"]@inktstation: zo die prijzen zijn ook verdubbeld. Ik kocht een HP navul kleur hp5650 voor 21.50 EUR.[/quote:96b48c88c8]

  Ik moest 19 euro betalen om 2 Zwarte inktcartriges bij te laten vullen ,mischien dat ze langzaam duurder worden omdat ze bekender worden
 • Tja, het wordt erg "hebberig" en "graaierig"..

  Bestel bijv. iets op internet en je schrikt je een hoedje hoeveel TNT post verdiend (en de winkel met "transportkosten/vrachtkosten", apart rembourskosten).

  De Harddisk die je koopt is dan bijna dezelfde prijs als de winkel weer. Koop ik 'm liever om de hoek om de kleine hardwareboer nog wat te gunnen.
 • Tja, het wordt erg "hebberig" en "graaierig"..

  Bestel bijv. iets op internet en je schrikt je een hoedje hoeveel TNT post verdiend (en de winkel met "transportkosten/vrachtkosten", apart rembourskosten) in vgl 4 jaar terug toen rembourskosten nog 7,50 gulden….

  De Harddisk die je koopt is dan bijna dezelfde prijs als de winkel weer. Koop ik 'm liever om de hoek om de kleine hardwareboer nog wat te gunnen.
 • Heb twee weken geleden een refillset gekocht voor mijn Hp 2575 bij een goedkope online webwinkel voor inkt en compatible cartridges http://www.cartridgedirect.nl .
  Had het de volgende dag al in huis, koste met 12,95 excl verzendkosten. Kan ik mijn cartridges een keer of 5 a 6 mee vullen. Die gasten verkopen speciaal op maat gemaakte navulsets voor elk type printer, dus geen universele inkt! Online de vulinstructie gedownload en mijn cartridges gevuld. Ging erg makkelijk. Moet zeggen dat ik geen verschil zie met de originele inkt! Prima kwaliteit dus!
  http://cartridgedirect.nl

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.