Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Maxtor 3200 usb, problemen met Windows XP logo-test

Anoniem
gerben
4 antwoorden
 • Dames, heren, even een vraag van een computer leek.

  vorige week nieuwe externe harde schijf aangeschaft. Het betreft een MAXTOR 3200 usb 500GB schijf. Nu krijg ik tijdens het installeren de foutmelding dat er een probleem is doordat het apparaat niet zou voldoen aan de windows-xp logo-test…

  Ik ken de melding wel, maar weet met dit apparaat niet goed wat ik er mee aan moet(op de site van MAXTOR vind ik ook niet 1,2,3 een oplossing). Is er iemand die mij kan vertellen hoe ik het apparaat wel netjes kan installeren? of is er iemand die software heeft betreft een update?

  bedankt alvast, gr Freise
 • Dat betekent dat de driver geen whql keuring heeft ondergaan. Als de schijf met de driver goed werkt, zou ik me er in het geheel niet druk over maken.
 • Gerben bedankt. Maar als ik doorga met de installatie gebeurt er eigelijk niets meer. het lijkt of de installatie vastloopt.

  overigens: als ik in het configuratiescherm in hardware kijk, geeft hij toch aan dat hij op dat moment al een apparaat(als het goed is zal het de harde schijf zijn) aan het installeren is…?!

  geen idee dus waarom hij dat niet de installatie niet afrond. iemand hier een idee over?
 • [quote:55336f9875="freise"]Maar als ik doorga met de installatie gebeurt er eigelijk niets meer. het lijkt of de installatie vastloopt. [/quote:55336f9875] Maar wat voor een driver probeer je voor die MAXTOR 3200 usb 500GB schijf te installeren? USB 2.0 drivers hoef je niet te installeren, want die zitten al in Service Pack 2 van windows XP.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.