Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Mio C510 (E) navigatie

Anoniem
Obi-wan-kenobi
5 antwoorden
 • Ik ben de afgelopen tijd me een beetje aan het oriënteren op het gebied van navigatie systemen voor in de auto. Aangezien ik niet zo gek veel kilometers maak per jaar, hoeft het niet zo'n gek dure te zijn, als ie me maar redelijk goed naar de plek van bestemming loodst (en terug).

  Nu is er bij de Mediamarkt (Haaglanden) op dit moment de Mio C510 (E) in de aanbieding voor 199 euro (gangbare prijs zo'n 249 euro, dus MM aanbieding is deze keer ook echt een aanbieding).

  Heb wat reviews gevonden en daarbij was men wel te spreken over de prijs/kwaliteitverhouding, minpuntjes waren de Nederlandse vrouwenstem (gebruikers kiezen liever de Vlaamse dame), de korte batterijtijd (4,5-5,5 uur, maar dat valt mij binnen NL nog alleszins mee) en de soms wat gebrekkige vertaling naar het Nederlands in menu's en de handleiding.

  Al met al geen onoverkomelijke minpuntjes, dus ga ik 'm denk ik maar halen … Hier toevallig nog aanvullende plus- of minpuntjes? Of misschien een goed alternatief van ca. 200 euro voor deze Mio?
 • Ik ben me ook aan het orienteren voor een navigsatie systeem, maar mijn voorkeur gaat dan uit naar een pda met navigatie mogelijkheden.

  Is misschien iets duurder, maar je hebt dan wel een handheld computer bij je.
  Laten we eerlijk zijn een TomTom of vergelijkbaar apparaat kost ook gemiddeld zo'n 300 euro.
  Dan is mijn keuze gauw gemaakt.
  Ik heb de reviews ook gelezen van de MIO en er zijn ook wat problemen met de aan/uit schakelaar. :wink:
 • [quote:e74d4f3e4f="Rob The Great"]Ik heb de reviews ook gelezen van de MIO en er zijn ook wat problemen met de aan/uit schakelaar.[/quote:e74d4f3e4f]Wat voor problemen precies? Ik heb 'm in de tussentijd trouwens al aangeschaft en de aan/uit schakelaar doet gewoon wat ie moet doen … :)

  Ik zal de C510E trouwens van 't weekend eens goed testen en dan kom ik hier terug met m'n eigen mini-review … :wink:
 • Ik had gelezen, en weet niet of het voor alle types geldt, dat de aan/uit schakelaar niet te blokkeren was.
  Met als gevolg dat de accu leegloopt omdat de schakelaar per ongeluk is aangegaan, terwijl het in je binnenzak is.
 • [quote:fff4687516="Rob The Great"]Ik had gelezen, en weet niet of het voor alle types geldt, dat de aan/uit schakelaar niet te blokkeren was.[/quote:fff4687516]Nu je het zegt, ik kan idd. ook niet terugvinden hoe je de toetsen blokkeert … Maar ik heb er zelf geen last van omdat ik er een semi-harde bescherm-casing erbij gekocht heb.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.