Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

E-Tech Wirless Keyboard and Mouse Deluxe

Anoniem
vuurvos
5 antwoorden
 • Hallo ik heb problemen met mijn muis. Want als ik de nieuwste drivers gebruik dan slaat mijn com om de zoveel tijd uit. En met oudere drivers kan ik maar 3 knoppen gebruiken. Ik heb ook al contact opgenomen met E-Tech. Maar ik ben er achtergekomen dat het niet van E-Tech is dus iemand waar ik echt de allernieuwste drivers kan downloaden of wel goeie heeft.

  De code die e-tech aan het toetsenbord geeft is KMWL02.

  Alvast bedankt.
 • Als de oude drivers goed werken, waarom zou je dan updaten?
 • [quote:a39bec1ee1="gerben"]Als de oude drivers goed werken, waarom zou je dan updaten?[/quote:a39bec1ee1]

  Maar ik kan maar de 3 standaard knoppen van de muis gebruiken. En de muis heeft 9 knoppen dus kan er 6 niet gebruiken.
 • Ik heb nooit echt behoefte aan meer dan twee gehad. Er is wel wat alternatieve software, om meerdere knoppen aan te sturen. Maar of die werkt met jouw muis, is afwachten. Ik zou zelf ook met google moeten zoeken naar die software. Maar dit is een bekend probleem met budgetspul. Als het werkt met de meegeleverde drivers, is het leuk. Werkt het niet, dan moet je niet rekenen op support.
 • [quote:9bc8354cb2="vuurvos"]De code die e-tech aan het toetsenbord geeft is KMWL02. [/quote:9bc8354cb2] Had je deze E-Tech FAQ al doorlopen?
  [quote:9bc8354cb2="vuurvos"]Maar ik ben er achtergekomen dat het niet van E-Tech is dus iemand waar ik echt de allernieuwste drivers kan downloaden of wel goeie heeft. [/quote:9bc8354cb2] Welk merk/type dan wel? :-?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.