Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Problemen met Internet via USB

Anoniem
Comp-Freak
1 antwoord
 • Hoi, ik heb best een gek probleem :(

  Ik heb thuis de beschikking over een normale computer en een laptop.
  Ik heb 2 usb dingen voor draadloos indernet, eentje die standaard in mijn normale computer zit, en eentje in mijn laptop, die ik er altijd in doe wanneer die laptop helemaal is opgestart.
  ik start vanochtend mijn normale computer op. voordat ie bij windows komt, start ie opnieuw op. toen opnieuw geprobeerd, 4 keer, maar hij bleef zo doen.
  dus ik op laptop, opstarten, alles goed, is ie helemaal opgestart, doe ik internet usb ding erin, die andere dus, van mijn laptop, zegt ie: kritieke fout.
  Dus ik denk: Usb ding is het probleem. Later usb ding uit mijn normale computer gehaald, en toen deed de computer het weer gewoon. Start normaal op, kon normaal computer, alleen zodra ik die usb ontvanger erin doe, start de computer weer uit zichzelf op. Ik heb beide ontvangers op beide computers geprobeerd.
  Het gekke is vooral dat alle 2 de usb dingen op hetzelfde moment raar doen. De een deed het gister, voor de laatste keer, perfect. De ander deed het 3 weken terug, toen de laatste keer, ook gewoon perfect.
  Andere usb apparaten doen het wel gewoon. Het kan ook niet aan andere software liggen, want dat is sowieso bij die laptop ongewijzigd.
  Usb ontvanger voor draadloos internet die ik heb is :
  Thomson ST121g v2

  Iemand een oplossing? 8)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.