Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

PC op TV

Anoniem
gerben
9 antwoorden
 • Wat voor aansluitingen heb je dan wel? Voor vga naar scart bestaan wel verloopkabels. Staan bij conrad.nl in de prijslijst voor 25 euro. Als je tv-out hebt op je pc, bestaan ook daarvoor wel verloopkabels naar scart. Die zijn goedkoper.
 • Hallo,

  Ik vroeg me af of ik mijn computer op mijn TV kon aanlsuiten, maar dan zonder scart of andere extra aansluitingen op mijn computer. Op mijn tv zit geen gewoon PC beeldscherm aansluiting. Is er misschien een draadje via USB? Of iets anders dergelijks?

  Alvast bedankt,
  Vincent
 • Ik denk dat een UNIVERSELE PC/TV CONVERTOR (van die site) is wat ik bedoel.
  http://www1.nl2.conrad.com/xl/9000_9999/9900/9940/9948/994834_RB_00_FB.EPS.jpg

  Bedankt!
 • Dat is een van de voorbeelden. Als je een SVIDEO-out hebt op je vga kun je ook een svideo-kabeltje kopen. Als je die niet op je TV hebt, kun je hier een converter voor kopen hier
 • Dat is niet wat ik zoek, want ik heb beide ingangen niet op mijn pc. Maar ik denk dat ik die andere (zie eerder bericht) bedoel. Wel bedankt voor de moeite!
 • Wat jij daar aangeeft, lijkt mee een converter van vga naar s-video in. Heb je alleen wat aan, als je tv dus die video-in heeft. Verder vraag ik me af of dat ding wel geluid ondersteunt. USB zou als ingang kunnen dienen, maar ik zie geen uitgangen. Alleen s-video en video-composiet. Dus nogmaals de vraag: wat voor ingangen zitten er op je tv? Anders valt hier weinig zinnigs over te zeggen. En kan de koop van dat ding wel eens op een teleurstelling uitdraaien.
 • Zou hem ook noh niet gaan kopen hoor :wink: Maar kan inderdaad wel kloppen wat je zegt, mijn tv heeft alleen scart. Dus kan denk ik ook niet. Mijn pc heeft eigenlijk alleen usb en standaard geluidsingangen. En een pc beelscherm ingang. Misschien is er een draadje met aan de ene kant zo'n pc beeldscherm ingang en andere kant scart?
 • Zie mijn eerste post. Er bestaan verloopkabels van vga naar scart. Bijvoorbeeld deze (zo te zien ook weer zonder geluid):

  http://www.amazon.co.uk/Hama-SCART-To-VGA-cable/dp/B0002W69MY
 • Sorry, verkeerd begrepen. Maar dit is inderdaad precies wat ik zocht. Het geluid kan dan toch gewoon via de geluidsingang van mijn computer lopen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.