Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

laptop geschikt?

6 antwoorden
  • hallo, ik zit met een vraagje alvorens ik zou willen kopen ik heb een packard bell opt oog, easynote mx45-U-056. maar er staat, 128 mb allocated videogeheugen, is dit genoeg? het is eigelijk een laptop bedoeld voor schoolwerk, internet, msn, en liedjes afspelen. groeten
  • [quote:35b8c91616="horse_rider20Angelo"]hallo, ik zit met een vraagje alvorens ik zou willen kopen ik heb een packard bell opt oog, easynote mx45-U-056. maar er staat, 128 mb allocated videogeheugen, is dit genoeg? het is eigelijk een laptop bedoeld voor schoolwerk, internet, msn, en liedjes afspelen. groeten[/quote:35b8c91616] Deze post moet je ergens anders maar even voortzetten. bij Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling... Voor TDU is de laptop iig niet geschikt.
  • afgesplitst
  • 'Allocated' betekent dat het videogeheugen van je normale interne werkgeheugen wordt afgehaald. Daarmee is het beestje prima geschikt voor lichter werk, dus de toepassingen die jij aangeeft. Wil je zwaardere toepassingen gaan draaien (videobewerking, fotobewerking, gamen) dan moet je naar een ander systeem uitkijken. Als het laptoppie 512 MB intern geheugen heeft en je wilt er XP op draaien wordt ie er met het afsnoepen van videogeheugen niet echt snel van. Het kan, maar verwacht geen racemonster.
  • Packard Bell staat ook niet echt als goed bekend, zeker de service is slecht. Persoonlijk zou ik nooit een Packard Bell kopen. Kijk ook eens naar Asus of Toshiba.
  • Of een [url=www.xxodd.nl]XXODD[/url] of een Acer.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.