Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

probleem met laptop: Toshiba Tecra S2

Anoniem
Hans.Vosman
4 antwoorden
 • Iemand uit mijn omgeving heeft een Toshiba Tecra S2 die sinds kort niet naar behoren functioneert. Ik zal het probleem hieronder even toelichten.

  De laptop geeft soms geen beeld tijdens het opstarten, vooral na het verplaatsen van de laptop. Het voor hem alijd omslachting om de geheugen
  eruit te halen en weer terug te plaatsen. Soms werkt de laptop na deze handelingen maar soms ook niet. maar als de laptop eenmaal is opgestart zijn er geen overige problemen.

  De HD, ramgeheugen, zijn niet het probleem, want die zijn al getest.

  Hebben jullie enig idee?
 • Als je garantie hebt, laten nakijken. Ik zou wel verwachten dat wanneer de notebook is opgestart, dat er ook wel eens problemen zijn. Met geen beeld bedoel je dat de HD wel gelezen wordt en dat Windows wel op lijkt te starten, of bedoel je dat er gewoon niks gebeurd.
 • Hij zit niet meer in de garantieperiode. NEE er gebeurt niks dus geen
  bios boot scherm en dus ook geen windows opstartscherm het probleem zit nog voor het booten van windows.

  Even ter duidelijkheid: nieuwe HD, nieuwe geheugen, recente bios update hebben niet geholpen om het probleem te doen verdwijnen.

  Als er geen andere oplossing is moet hij de laptop maar afleveren bij toshiba en met geld uit eigen zak laten nakijken en eventueel laten maken. Geen goedkope grap aldus toshiba.
 • lijkt mij een probleem met de flatcable die de verbinding tussen scherm en case onderhoudt, je zegt zelf dat t mn na verplaatsen gebeurd.
  Andere evt loszittende onderdelen gechecked?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.