Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Aldi-autoradio en USB-stick

Anoniem
AswinW
6 antwoorden
 • Ik heb hem gekocht voor de USB-aansluiting. Gisteren in de auto ingebouwd. Radio werkt prima. De 1 GB stick stond vol met mn favorieten en dus: tjoep…stick d'rin en afwachten. Ah…hij herkent hem en hij begint gelijk te spelen. Volgens mij in willekeurige volgorde. Mooi zo. Na enige tijd geluisterd te hebben en feilloos doorgespoeld te hebben bekroop me het idee dat er iets niet klopte. En jawel, ik had het…: de muziek gaat een fractie te snel!!.
  Ik naar de pc en de stick daarop geprobeerd. En ik kwam er achter dat het daar hetzelfde was: te snel dus. Ook in vergelijking met dezelfde files op de pc.
  Waar zou dit aan kunnen liggen en hoe kan ik dit oplossen?

  Weest gegroet,

  Sandy

  Mijn PC (XP) ondersteunt USB 1.2 en draait op 1G Intel
 • Ligt aan de autoradio, die leest van de stick af en decodeert de MP3-tjes. Die rotzooi dus terugbrengen naar de supermarkt als het nog kan.
 • [quote:517c217e1f="Obi-wan-kenobi"]Ligt aan de autoradio, die leest van de stick af en decodeert de MP3-tjes. Die rotzooi dus terugbrengen naar de supermarkt als het nog kan.[/quote:517c217e1f]

  Zoals ik boven al aangaf, ligt het dus NIET aan de autoradio, want de stick deed hetzelfde op de computer….

  Ik zet dus een MP3-file over van de pc naar de USB-stick. Vervolgens stop ik die stick weer in de pc en als ik ditzelfde file van de USB-stick afspeel, klinkt het sneller dan het originele file…..

  Ik weet dus niet hoe ik die afspeelsnelheid gelijk kan krijgen.
 • Dan andere usb stick proberen en kijken …
 • [quote:f474f20315="Sandy"]Zoals ik boven al aangaf, ligt het dus NIET aan de autoradio, want de stick deed hetzelfde op de computer …[/quote:f474f20315]Oh bedoelde je dat ermee … ja, dan ander stickie proberen. 8)
 • Voorlopig opgelost: 2 GB sdkaartje erin en dat werkt prima. Geluid goed snelheid goed en ook geen storing van knipperend USB-lichtje.

  Bedankt

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.