Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Ik wil een laptop kopen, mening gevraagd over een packardbel

Anoniem
handbalroels
2 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  ik ben van plan om een laptop te kopen inplaats van mijn desktop.
  Ik speel spellen zoals de sims dus mijn voorwaarde was vooral dat de videokaart erg hoog is, (minimaal geforce 7300) met dedicated geheugen.

  Nu heb ik een laptop gevonden met een geforce 8600. een packard bell.
  en een intel core 2 duo met 1860 MHz. 320 gb en 2048 mb intern geheugen.

  Nu staat er altijd achter intel core 2 duo een T met een getal erachter, in mijn geval T7100, nu begrijp ik ten eerste al niet waarom dit getal er staat. misschien kan iemand mij dit uitleggen?

  Ik zit mezelf hier een beetje op blind te staren omdat een laptop van sony van 1999 euro veel duurder als die van mij, er T5600 achter heeft staan, dat lijkt veel minder. en die heeft 1830 MHz, ook minder.

  http://www.nl.bol.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/nl/-/EUR/BOL_DisplayProductInformation-Start?BOL_OWNER_ID=9000000005374230&Section=SCE

  Hierboven de link van de laptop die ik op het oog heb.
  Ik vind de prijs vrij hoog, maar aangezien het me zo'n goede laptop leek, heb ik het er wel voor over.

  HP en Asus lijken me ook leuk, maar geen van allen heeft zo'n hoge videokaart. en HP heeft weer lightscribe, das ook leuk.

  Misschien kan iemand mij adviseren, dat zou ik wel heel erg fijn vinden, en niemand hoeft te zeggen dat het weggegooid geld is om een laptop te kopen voor gamen want ik wil het gewoon graag, vind een laptop super mooi, dan maar het dubbele er voor betalen inplaats van een desktop. en die webcam vind ik ook leuk!..
  maar ik ga zeker niet boven de 1400 euro!, ik vind dit al duur!

  Groetjes!! hoop snel van iemand te horen!!
 • Absoluut geen Packard Hell nemen! Dat merk staat voor niet-degelijke laptops en belabberde service. Op consumentensites zijn genoeg slechte ervaringen over dit rottige merk te lezen.

  Neem liever een Asus (standaard 2 jaar prima garantie), dit merk met een prima reputatie heeft ook laptops in z'n assortiment zitten die uitgerust zijn met die GeForce 8600M videochip. Bijv. de F3SV-AS018C, is nog goedkoper dan die PB ook.
  http://www.4launch.nl/shop/producteninfo.php?productid=029455

  Trouwens ook uitgerust met ingebouwd webcammetje …
  http://www.asus.com/products.aspx?l1=5&l2=26&l3=316&l4=0&model=1661&modelmenu=1

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.