Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Computer kapot?

Anoniem
gerben
4 antwoorden
 • Hij laadt inderdaad de schijf wel maar dat duurt zolang dat hij vast loopt en vraagt of ik wil formatteren. Hoe bedoel je rechten problemen, aas je daarmee op admistrator etc? ik ben namelijk de enigste gebruiker dus ook de beheerder.
  Mijn neef heeft er in ieder geval zojuist naar gekeken en heeft de belangrijke gegevens kunnen redden met een of ander proggie maar zegt ook dat er veel beschadigde sectors opstaan en het beter is dat ik de hd niet meer ga gebruiken.
  Maar ook al doe ik een andere hd in de Dell computer met win xp erop ook dan krijg ik de comp niet aan de praat wat zal dat voor een probleem kunnen zijn dan?

  Groeten Roy
 • een andere hd erop met winxp geeft normaliter problemen tenzij het op exact dezelfde hardware is geinstalleerd.

  Andere HD erin en dan XP opnieuw installeren. Zou geen problemen moeten geven
 • Hallo allemaal,

  ik heb een vraagje, mijn oude Dell computer celeron 1300 ghz draait niet meer, waarvan mij de reden nog onduidelijk is. Hopelijk dat jullie me hierbij kunnen helpen.Het volgende probleem heb ik:
  Als ik mijn computer opstart krijg ik het zwarte scherm te zien met windows normaal opstarten of via de veilige modus etc..
  Welke ik ook aanklik de computer start automatisch opnieuw op.
  Mijn idee was dus om er even een andere harde schrijf in te zetten om te kijken of misschien me harde schrijf gecrasht of dergelijke is.
  Ook nu hou ik hetzelfde probleem.
  Heb nog geprobeerd om de "kapotte hd " in mijn nieuwe HP computer te zetten en zodoende als slave in te stellen en belangrijke gegevens ( muziek foto's etc ) over te zetten, maar de computer erkent de schrijf wel maar ik kan hem niet openen :-?
  Wat zal er nu mis zijn met mijn Dell computer, misschien het moederbord, alleen de hd? zit er iets los ofzo, wie kan mij helpen?

  Bij voorbaat dank,

  Gr Roy
 • Kun je op die andere computer helemaal niets van de schijf zien? Of heb je rechtenproblemen. Het eerste betekent weinig goeds, het tweede is wel oplosbaar. Schijf al getest?

  http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=287

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.