Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

USB-Hub

Anoniem
vuurvos
8 antwoorden
 • Hallo ik zoek eigenlijk een usb-hub niet omdat mijn usb poorten vol zitten maar meer om sommige apparaten erop aan te sluiten zodat ze toch stroom kunnen gebruiken terwijl mijn computer uitstaat. Ik zoek dit omdat ik een draadloze muis hebt en een iPod shuffle die beide via de computer opgeladen moeten worden. Dus daarom zoek ik een goede usb-hub met lichtnet aansluiting. Wat is een goed type usb-hub die wel aan te raden is?

  Alvast bedankt

  P.S Ik moet ook mijn iPod op de vakantie ermee kunnen opladen dus dat als ik de usb-hub op het lichtnet aansluit en mijn ipod dan op de usb-hub dat hij dan oplaadt.
 • er zijn zat usb hubs te koop.

  Er zijn in de winkel stekkertjes zat te koop (dacht rond 6-10 eurie) waar je je USB kabel in kan doen en dan kan je je apparaat Ipod, MP3 PSP etc) via het lichtnet oploaden. Makkelijk op vakantie
 • deze van sitecom heeft wat je zoekt
  en wat je er mee wilt kan :)
 • Ik weet niet hoe je op vakantie gaat, maar een usb-hub + voeding + voedingskabel ipod is wel een hoop onnodig gesleep.

  Ik denk dat zo'n stekkertje een stuk makkelijker is.
 • hij gebruikt het ook niet alleen om z'n ipod mee op te laden maar ook voor z'n muis en waarom zou je dan 2 dingen aanschaffen terwijl 1 genoeg is?
 • Ik heb zelf ook een aparte stopcontactlader voor m'n mp3-speler gekocht hoewel het ook kan met m'n usb-hub. Zo veel kost dit niet extra en ik hoef niet overal zo'n massieve usb-hub mee te sjouwen. Een apparaat is enkel een paar euro goedkoper, maar zeker niet makkelijker in gebruik.
 • Ik had nog nooi zon ding gezien waarmee je usb apparaten rechtstreeks op het lichtnet kan aansluiten. Ik had ze wel gezien van apple maar dan had je ook zon internationale reisstekker pakket nodig en dan was het tegen de 100 euro. Maar ddat ga ik denk ik kopen dan. Maar weet iemand hoe je je usb poorten van je com altijd stroom kan laten geven? Ik heb gelezen dat dat kon met sommige moederborden. Het moederbord wat ik heb is: RC410-M (Asterope2)
 • stopcontactlader (neem eentje die automatisch 110 en 220) doet, dan zit je lekker safe waar jeook ter wereld naar toe gaat.

  Er zijn ook autoladers voor voor usb apparaten, just in case je daar ook meezit :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.