Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

dell dimension c521

Anoniem
valensen
3 antwoorden
 • Hi,

  mijn tante heeft besloten om een nieuwe budget systeem aan te schaffen. ze maakt zelf voornamelijk gebruik van office applicaties en het internet. haar zoon (7) daarentegen speelt graag online games, bijvoorbeeld op www.spelen.nl.

  nu heb ik op www.dell.nl een desktop gezien wat in mijn ogen een goede prijs\prestatie verhouding heeft.

  hoe denken jullie hierover?
  is deze te voldoen aan de eisen die hierboven zijn vermeld?
  of raden jullie mij een andere desktop aan?

  dell dimension c521 [b:cca48956eb]€449[/b:cca48956eb]

  groet,

  valensen
 • Let op: Prijzen zijn inclusief BTW en [b:f40fc66059]exclusief € 89[/b:f40fc66059]
 • Inderdaad, dan komt de totaalprijs alweer op 449 + 89 euro = 538 euro.

  Dan kun je net zo goed die PC ernaast nemen voor 599 euro, die heeft geen bijkomende verzendkosten (gratis transport), heeft een snellere processor, grotere harddisk en 19" monitor i.p.v. 17".

  Voor de rest lijkt het me een prima kant-en-klaar systeem voor deze mensen: de geïntegreerde nVidia GeForce 6150 LE grafische kaart is ook prima voor die online spelletjes van www.spele.nl (zonder 'n' dacht ik).

  Mocht zoontje over een paar jaar iets zwaardere spelletjes willen spelen op deze PC, dan is er nog een vrij PCI-e videoslot voor een geavanceerdere grafische kaart.

  100 euro duurder (eveneens gratis transport) is trouwens de Dimension E521, de grote verschillen met de C521 zijn de grotere behuizing, krachtigere voeding en losse videokaart, ook een prima keuze maar niet direct nodig voor tante lijkt me. Wel handig voor toekomstige upgrades.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.