Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Externe HDD

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Ik heb wat aankoop advies nodig:

  Ik heb op dit moment een Seagate Baracuda 320GB SATA HDD in mijn pc zitten die ik graag wil upgraden naar een 500GB, maar de 320GB HDD wil ik graag als externe HDD gebruiken, maar ik kan geen HDD case vinden die SATA, Firewire en USB heeft. weet iemand of ze er zijn (zal toch wel) en waar ik ze kan kopen,

  Nouw dacht ik mischien aan een andere oplossing:

  Wat als ik nouw een 500GB externe HDD koop en daar de HDD uit haal en mijn 320GB HDD is zet zouw mijn probleem dan opgelost zijn?? Zo ja wat is een goede Externe HDD met Firewire ,USB en Sata?

  alvast bedankt
 • Ik betwijfel of die er zijn, met alle drie aansluitingen. Het is meestal twee van die drie. Of een combinatie van netwerk en usb. Deze schijnen wel goed te zijn.

  http://www.azerty.nl/producten/product_detail/183/8097/x-craft.html
  http://www.azerty.nl/producten/product_detail/183/34846/mx-1.html
 • en zodra je een externe schijf open schroeft vervalt meestal ook gelijk de garantie.
  dus het beste kan je zoeken naar een case , maar waarom wil je er alle 3 de aansluitingen op? je kan er maar 1 tegelijk gebruiken.
 • Nouw ik wil em op veel verschillende computers gebruiken dus daar voor de USB en voor een aantal VST ROMplers (muziek productie) is FireWire een must.
 • Dan zou ik een usb/firewire combinatie nemen. Usb zit op vrijwel elke computer, en firewire kun je dan gebruiken, als het nodig is. esata is het snelste, maar komt ook het minste voor.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.