Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

DVD R/RW

Anoniem
Bosje
5 antwoorden
  • hallo,

    Ik heb sinds kort een probleem met mijn DVD speler, ik kan verschillende soorten CDs gebruiken zoals installatie CDs van o.a mijn webcam. Nou heb ik vandaag het nieuwe deel van het spel Command & Conquer gekocht maar als ik hem wil instaleren lijkt het alsof mijn PC de hele CD niet ziet, hij start de CD bijv niet op als ik hem erin doe en als ik bij Deze Computer op Dvd-rw-staion ( D: ) klik vraagt hij of een een CD wil plaatsen terwijl hij er gewoon inzit. iemand enige ervaring hiermee / oplossing?

    Alvast bedankt
  • Als je het probleem enkel met die bepaalde cd hebt, dan ligt het voor de hand dat het aan de cd ligt. Probeer de cd voor de zekerheid eens in een andere pc.
  • heb het op 2 andere laptops geprobeerd waar het wel werkte, en 2 verschillende CD driver op deze PC waarbij het niet werkt
  • als het dus niet aan de schijf ligt: niet verder oeroesen maar een nieuw spelertje aanschaffen voor een paar tientjes.
  • zoals ik al zei, ik heb 2 spelers geprobeerd die bijde normaal werken met andere CDs maar niet met deze, het ligt dus niet aan de spelers

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.