Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Vraagje over camera

Anoniem
harold2
8 antwoorden
 • Hallo allemaal,
  Ik dacht dat ik al een onderwerp had geplaatst, maar ik kan hem niet terug vinden. Ik heb in ieder geval een vraagje over mijn digitale camera. Het is een Traveler Slimline X6, ik gebruik hem al een tijdje. Al die tijd geen problemen mee, prima dingetje. Foto's overzetten van camera naar pc was geen probleem; gewoon het kabeltje in de USB-poort en voilá. Ik kreeg dan gewoon een schermpje en alles ging vanzelf, 'Plug and Play' heet dat geloof ik. Maar nu reageert mijn pc gewoon helemaal niet meer, ik krijg geen schermpje, hij herkent hem gewoon niet. Bij Mijn Computer staat ook niet dat er een camera is aangesloten. Ik begrijp er niets van, ik heb niets veranderd na de laatste keer dat ik foto's heb overgeplaatst. Wie kan mij hiermee helpen?
 • Herinstalleer de drivers voor de camera eens (oude eerst deinstalleren, computer herstarten en daarna opnieuw installeren).
 • [quote:f4bf6813b5="Obi-wan-kenobi"]Herinstalleer de drivers voor de camera eens (oude eerst deinstalleren, computer herstarten en daarna opnieuw installeren).[/quote:f4bf6813b5]

  Maar ik heb er helemaal geen drivers voor hoeven te installeren. Vorige week is mijn computer gereset dus ik was al mijn bestanden kwijt en ook eventueel geïnstalleerde drivers. Eergisteren heb ik nog gewoon foto's kunnen overzetten en heb dus niks verder hoeven te installeren.

  Mijn camera geeft trouwens wel aan dat hij is aangesloten.
 • syteemherstel al geprobeerd?
 • [quote:6316f0948b="doper"]syteemherstel al geprobeerd?[/quote:6316f0948b]
  Uhm… Wat is dat precies? :oops:
 • ga maar naar : start- help en ondersteuning
  bij zoeken tik je: systeemherstel

  klik bij kies een taak: werken met de wizard systeemherstel.
  en de rest wijst zich vanzelf.
 • Heb dat systeemherstel gedaan, ben nu alle bestanden en mappen kwijt maar hij herkent mijn camera nog steeds niet. Kan ik zo'n systeemherstel ook nog ongedaan maken? Heb dat opgezocht bij 'help en ondersteuning' maar levert niets op.
 • Normaliter wordt een externe camera gewoon herkend als mass storage device, net als bijvoorbeeld een usb stick. Daar heb je geen aparte drivers voor nodig. Overzetten van de foto's kun je met de in windows aanwezege wizard doen, of gewoon via verkenner. Logische vraag lijkt me dus: Zie je de camera als extra schijf in verkenner?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.