Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Laptop voor zakelijk gebruik?

om geld te besparen, kun je het beste bij Dell 1 reepje van 1 gb nemen, en dan los in een winkel nog een reepje bijkopen..

Anoniem
O_Tiby
4 antwoorden
  • Ik ben opzoek naar een laptop voor zakelijk gebruik. Nu heb ik site van dell erbij gepakt. Maar nu kan ik kiezen tussen intel of AMD. wat is het concrete verschil tussen die twee proccesors?
  • Zoveel verschil is er ook weer niet. Ligt er ook een beetje wat je voor een taken je wil uitvoeren. AMD is wat goedkoper wat prijs/prestatie betreft. Intel heeft de snelste processors. Energieverbruik lijkt me ook wel belangrijker voor zakelijk gebruik en hier scoort Intel net wat beter.
  • Nou ja qua taken. Het meerendeel gewoon tekstverwerken, outlook. Dat soort dingen.
  • [quote:d2bb392b83="FeikoR."]Nou ja qua taken. Het meerendeel gewoon tekstverwerken, outlook. Dat soort dingen.[/quote:d2bb392b83]

    Je hebt dan geen echt zware laptop nodig dus kan je ook voor een AMD gaan. Houdt rekening met Vista (Business?) en dat je dan minimaal 2GB intern geheugen neemt. Bijvoorbeeld de Inspirion 1501. Houdt ook rekening met een goede accu, bij voorkeure een 9 cells als mobiliteit belangrijk is.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.