Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Muis loopt helemaal vast

Anoniem
None
4 antwoorden
  • Hallo, we hadden voor onze pc eerst een setje van een draadloze muis en een draadloos toetsenbord. De muis is toen kapot gegaan en daarom hebben we een een nieuwe muis gekocht maar deze heeft wel een draad.
    We hebben nu het probleem, dat soms de muis helemaal vast slaat en dus geen kant meer op kan en dan is ook de enige opzie hem opnieuw op te starten om hem weer te kunnen bewegen. Ik weet niet of het er iets mee te maken heeft dat de muis een draad heeft en het toetsenbord niet maar ik dacht dat zeg ik er even als extra info bij. Ik hoop dat jullie mij misschien kunnen vertellen wat wellicht het probleem is en hoe ik het oplos, of dat het dus licht aan het wel of niet draadloos zijn.

    Hoe dan ook bedankt.

    Kevin Ouwerkerk
  • Heb je ook speciale software voor die draadloze set geïnstalleerd? Kun je ook een ander toetsenbord proberen? Weet je wel zeker dat die draadloze muis kapot was? Dus bijvoorbeeld op een andere pc geprobeerd oid.
  • ja echt helemaal kapot, dus ik weet niet zo goed wat ik moet doen. ik wil best een nieuw toetsenbord aanschaffen maar wil wel eerst weten of er mogelijk andere oplossingen zijn of problemen waardoor dit kan zijn gekomen
  • Kun je niet ergens even eentje lenen? En de andere vragen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.