Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Geluid werkt niet/ verdwenen

Friendz
4 antwoorden
  • Hallo allemaal!

    Mijn geluid werkt niet op de pc. Tot vanmiddag werkte alles prima. Even weggeweest en nu geen geluid.
    Niet bij foutmeldingen, mp3-tjes afspelen, niks, nada.
    Heb zelf net alles gecontroleerd, de kabel zit er nog in:) en de mute is niet in werking, volume knop staat nog hoe het was.
    Zeker niemand eraan geweest, dus ben verbaasd.
    Wat zou ik kunnen nakijken of doen?

    Alvast bedankt!
    Groet, Friendz
  • Misschien een stomme vraag, maar heb je je PC al eens opnieuw opgestart? Ik heb het ook al vaker meegemaakt dat het geluid ineens niet meer werkt, en na een herstart werkt alles weer prima.
  • [quote:815359a553="JBS"]Misschien een stomme vraag, maar heb je je PC al eens opnieuw opgestart? Ik heb het ook al vaker meegemaakt dat het geluid ineens niet meer werkt, en na een herstart werkt alles weer prima.[/quote:815359a553]

    Bedankt voor je reaktie. Stomme vragen bestaan niet:)
    Inderdaad wel opnieuw gestart, maar het hielp niet. Probleem kan niet ver liggen, dus zal weer de kabel controleren, andere tekens/icoontjes bekijken van " geen geluid" of zoeken naar geluidsbeheer…..waar dat ook mag zijn.

    Wat jij zegt met restart, heb ik ook wel es gehad. Dat snap ik ook niet waarom het geluid plotseling weg is, maar de wereld van een pc is best duister af en toe.

    Wie zoekt die vindt….dus geef later een update.

    F van Friendz, maar ook wel FRUSTRATED:)
  • misschien heb je de verkeerde luidsprekers ingesteld!
    mij is dat ook een x overkomen, zonder iets aan de boxen, en instellingen veranders te hebben!! dan kun je by de startbalk rechts een icoontje vinden van volumeregeling.
    met je linkermuisknop erop klikken en dan eigenschappen van audio aanpassen. je klikt dan in het scherm op audio, en dan op afspelen van geluid.. :wink: als dat al goed ingesteld is dan is de volumeregeling misschien niet goed.. dat kun je ook in het scherm vinden :wink:
    succes!! :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.