Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

pc zonder geluid

Anoniem
geldermalsen
7 antwoorden
  • ik heb een 5.1 onboard geluid.
    Maar dat werkt niet ik krijg hem maar niet aan de praat
    het gaat om een m2n sli deluxe moederboard van asus.
    iemand ideen?
  • Ik maak uit de titel op dat je helemaal geen geluid hebt? Installeer dan even de driver voor je onboard geluidskaart, te vinden op de site van ASUS.
  • En vergeet ook de chipset drivers niet (nvidia nforce).
  • beide gedaan en het werkt nog steeds niet ik zit nu met een noodoplossing een sweex kartje van 10 euro.

    Edit kan het miss aan liggen dat ik nog steeds servicepack 1 heb?

    2e edit als ik de audi driver wil instaleren geeft hij een fout melding
    genaamd het hd audio busstuurprogramma is vereist en niet aangetroffen
    kan iemand hier iets mee?

    Bvd Roy
  • Je hebt nu dus zowel de nforce als de adi driver geïnstalleerd? Ook al eens verwijderd voor het opnieuw installeren? De sweex kaart werkt wel goed? Onboard audio staat wel aan in het bios?
  • ja staat aan en die doet het voorzover sweex goed kan zijn goed ja maar ik wil liever me onboard gebruiken.
    ik ga voor de zekerheid nu even in de bos kijken maar ik weet bijna zeker dat die daar aan staat en me chipset driver heb ik ook geinstaleerd anders werkt me lan ook niet toch?

    Mvg Roy
  • De chipset driver bestaat uit meerdere onderdelen, die je apart kunt installeren. Verder kan je netwerkkaart mogelijk ook wel aangestuurd worden met een windows driver. Je kunt nog een keer proberen zowel de nforce audio driver als de adi driver te verwijderen, dan de nforce als eerste, en daarna de adi driver. Tussendoor telkens rebooten. Ik zou de sweex kaart en driver even verwijderen, om mogelijke conflicten uit te sluiten.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.