Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Van FAT16, naar UNFORMATTED

5 antwoorden
  • Na een reboot van de pc is een van mijn schijven veranderd van DATA1 (D: ) FAT16 naar unformatted terwijl ik er verder niets aan gedaan heb. Na aanklikken van de schijf krijg ik de melding of ik wil formatteren, maar dat is nu wat ik niet wil. En Er Zitten Veel Belangerijke Dingen die ik ook nu eens niet kwijt wil hebben :( Wie Helpt Mij ? A.U.B ! :roll:
  • Mogelijk is de schijf overleden. Met recovery software kun je soms nog wel wat terughalen. Je hebt geen backups, begrijp ik?
  • Nope.. Geen Back Up, hoe krijg ik me schijf weer trug
  • [url]http://img218.imageshack.us/my.php?image=naamloosqv5.jpg[/url][/url]
  • Gerede kans dat je je schijf niet weer terugkrijgt. Als je niet zelf met PM oid. aan het knoeien bent geweest, is er gerede kans dat de schijf aan het overlijden is. Ik zie trouwens nu dat je maar één schijf hebt? Dan als de donder van de andere tenminste de onvervangbare bestanden maar eens backuppen. Elke volgende boot kan de laatste keer zijn. Daarna met een recoveryprogramma bekijken of je iets terug kunt halen. Vervolgens de schijf testen met de diagnosetool van de fabrikant. http://www.runtime.org/products.htm http://www.pcinspector.de/file_recovery/uk/welcome.htm http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=287

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.