Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Nieuwe pc, geen printer aansluiting

Anoniem
None
2 antwoorden
 • Hallo allen,

  Mijn ouders hebben net een nieuwe pc ontvangen, het probleem is dat er standaard geen aansluiting op het moederbord zit voor een printer. Ik ben zelf helemaal vergeten om hier naar te kijken.
  Het gaat om de volgende pc: link
  De printer welke aangesloten moet worden is deze: HP PSC 500
  Deze printer wordt aangesloten via een normale printer kabel, er zit achter op de printer nog een aansluiting alleen heb ik geen idee waar deze voor is.
  Heeft iemand een idee waar deze voor is?

  Als oplossing voor het niet hebben van een printer aansluiting op dat moederbord heb ik deze uitbreiding gevonden voor op het moederbord met een aansluiting: link.
  Maar is er niet een kabel welke aangesloten kan worden op een normale printer kabel en welke een usb aansluiting heeft aan het einde? Ik had wel deze gevonden maar dit is niet juiste, het moet een 25 polige zijn.

  Alvast bedankt

  edit: hmm die kabel is geen verloopkabel maar een kabel welke je aansluit op de printer volgens mij. Heeft iemand een idee of deze op de printer past of dat hier een andere kabel voor is?
 • Zo'n usb verloopkabel sluit je rechtstreeks aan op de printer. En daar zit een heel andere stekker, en die is wel 36-polig.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Parallel_SCSI

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.